2777
2789
عنوان

با بچه چه جوری به خودتون میرسید

1392 بازدید | 38 پست

من پسرم11ماهشه یه حموم به سختی میرم شوهرم صبح میرع تا 10شب باید وایسم بیاد شامتو بدم جمع کنم پسرمو بخوابونم ساعت1.2میشه اون موقع برم.یه ارایشگاع مثلا بخام مو رنگ کنم کلی وقت میبره کسی نی بذارم پیشش از خودم بدم میاد موهام فر و وز شده وقت یه خرید ندارم نمیتونم به خودم برسم حس میکنم شوهرم دلشو زدم نادیده میگیرم انگار فقط بچه براش مهمه تا اسم پولم میارم میگه ندارم میگم بذع کراتین کنم خسته شذم از این وضعیت مسخرع میکنه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب یعنی چی کسی رو نداری؟! خانوادت کجان پس؟ برو پیششون یک هفته خودتو مرتب کن و بیا. 

بچه تا دوسالگی خیلی دستگیریش زیاده به مرور بهتر میشه.

برو موهاتو کوتاه کن تا جون بگیرن.

قبل از ریپلای اینو بخون......» نظرمن، اعتقادمه. بابت اعتقادم نه به تو نه هیچ کس دیگه ای جواب پس نمیدم. هرجایی خواستی بیا باهات بحث میکنم اما اینجا رو نگه داشتم برای تخلیه احساساتم پس مخالفی ریپلای نکن که بشورمت و قطع بشم.

تازه بعد دو سالگيش تونستم يه حموم برم. حتي حموم و توالتم نميتونستم برم دست تنهام بودم. الان چهار سالشه درو قفل ميكنم ميگم بشين كارتون ببين دوش بگيرم بيام اونم سريع در ميام. آرايشگاهام نميرم يه مدت برا ناخن ميرفتم بيدم بچه نميمونه يا بايد ببرم سالن، ريمو كردم. رنگ مو هم خونه خودم ميذارم

ما نسل بدبختی هستیم.دستمان به مقصر اصلی نمیرسد،از همدیگر انتقام میگیرم.
سختیاشو گذروندی یه کم دیگ بزرگتر میشه همینجوری سعی کن کم و بیش شبا ک شوهرت هس کاراتو انجام بدی

تاپیکمو بخون حس میکنم شوهرم زده شده دنبال محبت از کس دیگه اس انگار سرد شدیم از هم

اینا همش بهونس

من بچم یکی دوماهش ک بود میرفتم حموم در حموم و باز میذاشتم میذاشتمش جلو حموم ی چی میدادم دستش حواسمم بهش بود فوری دوش میگرفتم میومدم

رنگم میتونی خودت تو خونه رنگ بزنی موهاتو 

وقتایی ک بچه خوابه هم میتونی دوش بگیری 

برا موهاتم اگ هزینه کراتین نداری فر کن. ی ماسک موی خوب بگیر راحت و آسون بعد از حمام وقتی موهات خیسه شونه بزن ماسک مو بزن ب همه جاش موهاتو چنگ بزن فر میشه خوشگل

یه چیزی میگم شاید توام تجربه کرده باشی ؛ یه وقتا دلت میخواد که دور از سرصدا شی؛ دوس داری خون ماه و تو تاریکی شب بپاشی؛ دوس داری لهشون کنی آدما رو زیر چرخ ماشین...
خب یعنی چی کسی رو نداری؟! خانوادت کجان پس؟ برو پیششون یک هفته خودتو مرتب کن و بیا.  بچه تا دوس ...

موهام فر و‌پره کوتاه کنم میپره هوا مامانم نزدیکمه اما بنا به دلایلی نمیتونم بچمو بذارم پیشش

موهام فر و‌پره کوتاه کنم میپره هوا مامانم نزدیکمه اما بنا به دلایلی نمیتونم بچمو بذارم پیشش

عزیزم ادم با بچه کوچیک برای حفظ روحیه به کمک خانواده نیاز داره. وقتی وهرت نیست مجبوری از افراد دیگه کمک بگیری که افسرده نشی. تا سه چهارسالگی به این حمایت نیاز داری تا بعدش که بتونی با خودت ببریش

قبل از ریپلای اینو بخون......» نظرمن، اعتقادمه. بابت اعتقادم نه به تو نه هیچ کس دیگه ای جواب پس نمیدم. هرجایی خواستی بیا باهات بحث میکنم اما اینجا رو نگه داشتم برای تخلیه احساساتم پس مخالفی ریپلای نکن که بشورمت و قطع بشم.

اسی ممکنه کمی هم افسرده باشی ها. بچه میخوابه چی کار میکنی؟

اینا همش بهونس من بچم یکی دوماهش ک بود میرفتم حموم در حموم و باز میذاشتم میذاشتمش جلو حموم ی چی مید ...

عزبزم منم دوماهش بود ارع میرفتم الان سینه خیز میره همه جا خطریه خوابم باشه میترسم بیداررشه برع دست چیزی بزنه.رنگ معمولی خوشم نمیاد که خودم بذارم

2790
2778
2791
2779
2792