2777
2789
عنوان

سربازفراری

142 بازدید | 11 پست

سلام بچه ها خوبید من شوهرم چندسال پیش دفترچشوفرستاده ولی سربازی نمیره بخاطرهمین خیلی کارارونمیتونه انجام بده کلی وام به این خاطر به اسمم گرفته کلافه شدم ازدستش چجوری میتونم خبربدم بیان ببرنش سربازی؟؟ توروخدامیتونید بهم بگید ممنون 

تعداد رای : 2
نظرسنجی
۲
2
100%
۱
0
0%

🙄🙄🙄بچه داری ؟اگ داری معاف میشه

زندگی به حماقت سابق ادامه دارد .نه امیدی است نه آرزویی و نه آینده و گذشته ای .چهار ستون بدن را به کثیف ترین  طرزی میچرخانیم و شبها به وسیله دود و دم و الکل به خاکش می سپریم و با نهایت  تعجب میبینیم که باز فردا سر از قبر بیرون آورده ایم . مسخره بازی ادامه دارد .

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

نه بابا نمیشه داداش من دوتا دختر۱۶ساله داره بخاطر ۲ماه فراریه هنوز

اوووه معافه بره دنبالش بگو دوماهو برو دیگه عجبا

زندگی به حماقت سابق ادامه دارد .نه امیدی است نه آرزویی و نه آینده و گذشته ای .چهار ستون بدن را به کثیف ترین  طرزی میچرخانیم و شبها به وسیله دود و دم و الکل به خاکش می سپریم و با نهایت  تعجب میبینیم که باز فردا سر از قبر بیرون آورده ایم . مسخره بازی ادامه دارد .
زن داداشم نمیذاره میگه شما میخواید شوهرمو ازم دورکنید و.....ولی خب معافش نکردن

وای از این زندادا سوسه بیاها

مال ما که یک عددبیشعور به تمام معناست حدی که داداشم میگه باید طلاق بگیره

😑😑به