2777
2789

از نظر من نه

کلاسا یکیش صبحه

یه روز دیگه بعد از ظهره

یه روز دیگه همش کلاس داری

بعد وقتم نمیشه

یه جایی تو زندگیم فهمیدم که خدا مهربونه ولی برای من نه بخشنده اس ولی برای من نه شفادهنده اس ولی برای من نه دست گیرنده است ولی برای من نه اگه موقع خوندن این متن حس‌کردی که من اشتباه میکنم تو یه انسان خوش بختی قدر زندگیتو بدون 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از نظر من نه کلاسا یکیش صبحه یه روز دیگه بعد از ظهره یه روز دیگه همش کلاس داری بعد وقتم نمیشه

هلمی کاربردی اکثرا بعدازظهره،بعدم دانسگاها پولکی شدن،با استاد صحبت کنی کلاسا سخت نمگیرن

هلمی کاربردی اکثرا بعدازظهره،بعدم دانسگاها پولکی شدن،با استاد صحبت کنی کلاسا سخت نمگیرن

نمیدونم ولی من دولتی ام خیلی غیرممکنه برام

خب اینجوری که باید کل حقوقشو بده دانشگاه😕

یه جایی تو زندگیم فهمیدم که خدا مهربونه ولی برای من نه بخشنده اس ولی برای من نه شفادهنده اس ولی برای من نه دست گیرنده است ولی برای من نه اگه موقع خوندن این متن حس‌کردی که من اشتباه میکنم تو یه انسان خوش بختی قدر زندگیتو بدون 

آخه من لازم دارم حتما باید کار کنم 

نمیدونم تلاشتو بکن شاید شد

دولتی یا ازاد؟

سلام  میخواستم بپرسم دانشگاه چجوریه  پسرا خیلی میان طرف دخترا ؟

نه بابا