2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وینستون ببخشید اشتباه تایپی گوشیم بود 😂😂😂

میشه برا حاجتم صلوات بفرستی  🖤🤙کاربری قبلی دختر رویایی ۸۱ هستم 🙂 پیـر شُدیم ، اما بُزرگ نَہ . . ! : )💔 
پس برای چی میخوای😏

برا یکی از دوستام   قیمتش پرسید  چون سوپری داره خواهرم منم نتونستم بگم فکر بد کنه برا همین اینجا میپرسم 

میشه برا حاجتم صلوات بفرستی  🖤🤙کاربری قبلی دختر رویایی ۸۱ هستم 🙂 پیـر شُدیم ، اما بُزرگ نَہ . . ! : )💔 
پس برای چی میخوای😏

فعلا خودم نمی‌کشم قبلا کشیدم ولی الان نه. چون رلم بدش میاد🙂

باریک هم لایت هست هم مشکی ابی.. از ۲۵ تا ۵۵ تومان هست

مرسی گلم 

برا یکی از دوستام   قیمتش پرسید  چون سوپری داره خواهرم منم نتونستم بگم فکر بد ک ...

سایتایی که میفروشن سرچ کنی میاد قیمت هم دارن

Please leave me alone.Don't invite me!Don't call me!Don't text me!I'm