2777
2789
عنوان

بگین چی بپوشم؟؟

135 بازدید | 4 پست

منزل یکی از اقوام مهمونی عصر تا غروب جشن عقده (زنانه و مردانه جداست)  مجلس شادی و رقصه منم  عروس خاله شون میشم... بنظرتون

🌟 تاپ استین سه سانتی و شلوار بوت کات لی بپوشم

🌟تونیک کوتاه مجلسی بپوشم

🌟بلوز مجلسی و شلوار 

اکثرا خودشون مجالسشون ساده ولی شیک میپوشن

وصیت من به شما:  همیشه قبل از سوال پرسیدن از کسی اول به خودتون بگین به من چه😑 تا بعدش بهتون نگن بتوچه! 🤨  اگر بعضی ها این وقت و انرژی که برای دخالت تو زندگی دیگران صرف میکنن و برای  علایق و تفریح و زندگی خودشون بزارن بخدا همه خوشبختن.        خواهش میکنم برای اینکه کسب و کارم اینبار رونق بگیره و دیگه ضـرر مالــی نکنم یه صلوات بفرست😥
شومیز با یه شلوار پارچه ای مجلسی مخصوصا بگ

ازهمین گزینه هایی که دادم فقط دارم بپوشم عزیزم

وصیت من به شما:  همیشه قبل از سوال پرسیدن از کسی اول به خودتون بگین به من چه😑 تا بعدش بهتون نگن بتوچه! 🤨  اگر بعضی ها این وقت و انرژی که برای دخالت تو زندگی دیگران صرف میکنن و برای  علایق و تفریح و زندگی خودشون بزارن بخدا همه خوشبختن.        خواهش میکنم برای اینکه کسب و کارم اینبار رونق بگیره و دیگه ضـرر مالــی نکنم یه صلوات بفرست😥

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نمی دونم چه شکلیه ولی بلور شلواز مجلسیتو بپوش به نظرم مناسب تره مخصوصا خانه است یه وقت قاطی شد راحتی ...

🙏🙏🌹🌹