منزل یکی از اقوام مهمونی عصر تا غروب جشن عقده (زنانه و مردانه جداست) مجلس شادی و رقصه منم عروس خاله شون میشم... بنظرتون
🌟 تاپ استین سه سانتی و شلوار بوت کات لی بپوشم
🌟تونیک کوتاه مجلسی بپوشم
🌟بلوز مجلسی و شلوار
اکثرا خودشون مجالسشون ساده ولی شیک میپوشن
وصیت من به شما: همیشه قبل از سوال پرسیدن از کسی اول به خودتون بگین به من چه😑 تا بعدش بهتون نگن بتوچه! 🤨 اگر بعضی ها این وقت و انرژی که برای دخالت تو زندگی دیگران صرف میکنن و برای علایق و تفریح و زندگی خودشون بزارن بخدا همه خوشبختن.خواهش میکنم برای اینکه کسب و کارم اینبار رونق بگیره و دیگه ضـرر مالــی نکنم یه صلوات بفرست😥
وصیت من به شما: همیشه قبل از سوال پرسیدن از کسی اول به خودتون بگین به من چه😑 تا بعدش بهتون نگن بتوچه! 🤨 اگر بعضی ها این وقت و انرژی که برای دخالت تو زندگی دیگران صرف میکنن و برای علایق و تفریح و زندگی خودشون بزارن بخدا همه خوشبختن.خواهش میکنم برای اینکه کسب و کارم اینبار رونق بگیره و دیگه ضـرر مالــی نکنم یه صلوات بفرست😥
نمی دونم چه شکلیه ولی بلور شلواز مجلسیتو بپوش به نظرم مناسب تره مخصوصا خانه است یه وقت قاطی شد راحتی ...
🙏🙏🌹🌹