من یه پسر دو سال و سه ماهه دارم و یه خواهر زاده که پنج ماه از پسرم کوچک تره .مادرم چون از خواهرزادم مراقبت میکنه چن روز در هفته .تو جمع های خانوادگی بلند بلند قوربون صدقه خواهرزادم میره و حواسش به اون هس با کوچکترین رفتار و کارش تشویقش میکنه و واکنش نشون میده و بغلش میکنه در صورتی که به پسر من توجهی نمیکنه انگار بچه غریبه است .در صورتی که خود من با اینکه یه بچه کوچیک دارم هر جا بچه کوچیک ببینم عین پسرم میدونم ولی مامانم اصلا با بچه من اینجوری نیس
.این رفتار رو هم با گفتگو کنار نمیذاره من چیکا کنم
انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
☆ یعنی بهش گفتید فرق نزار بازم ادامه میده ب کارش😐😐
بیخیال گلم اهمیت نده مگه بچت حسرت داره خودت قربون صدقش برو ازش تعریف کن کار خاصی ک کرد
♡خود را ضعیف و کم ندادن 💕 تنها در این عالم ندان☆ تو شاهکار خالقی 💎 تحقیر را باور نکن ⛔ بر روی بوم زندگی 👩🏻🎨هر چیز میخواهی بکش🌱 زیبا و زشتش پای توست🪷تقبیح را باور نکن⛔ تصویر اگر زیبا نبود💔 نقاش خوبی نیستی 😔 از نو دوباره رسم کن 📝تقدیر را باور نکن⛔خالق تو را شاد آفرید💃🏻آزاد آزاد افرید🧚🏻♂️ پرواز کن تا آرزو 🦋 زنجیر را باور نکن⛔