2777
2789
منم هفته‌های اول بودم ولی بعدش خوب شدم دوباره شروع شده

🥴خدابخیرکنه😁

خدایا هزاراااان بار شکررررت به خاطر فرشته نازنینی که بهم بخشیدی  بعد از 17 ماه انتظار، 10 شهریور 98 بی بی چکم هاله انداخت و 15 شهریور کاملا مثبت شد به لطف خدا و امام حسین،خدایا پسر کوچولومو در پناه خودت حفظ کن و هیچ خانمی رو حسرت به دل مادر شدن نذار،الهی آمـــین  خدایا شکـــــــرت،این سری بدون انتظار طولانی منو لایق مادر شدن دوباره دونستی😭❤ اولین ماهی بود که اقدام جدی داشتیم،خدایا شکرت.10بهمن1401 بی بی چک زدم بعد دوساعت هاله داشت،12ام دوباره زدم سریع هاله انداخت،عصرش ازمایش دادم و با بتای455 خوشحالیم تکمیل شد😍😍الهی فدات شم نفس مامان،انشاالله صحیح و سالم بیای بغلم،عاشق تو و داداش کوچولوتم😍😍🤗خدایـــــا دامن هرکی بچه میخاد رو با اولاد سالم وصالح سبز کن،آمیـــــــــن🙏

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من هفته ۱۱ م هنوز مشخص نشده عزیزم  چون شیرینی هوس می‌کنین حدس زدم دختر باشع براتون  من ا ...

من خوابالو بودم چیزهای شیرین دوست دارم سونوگرافی گفت ۹۰ درصد دختر ❤️

God help me to be strong enough not to lie to myself 
من خوابالو بودم چیزهای شیرین دوست دارم سونوگرافی گفت ۹۰ درصد دختر ❤️

سلام عزیزم خوبی ؟ من از توی تایپیک اقدام به بارداری پیدات کردم و دیدم بارداری ، خیلی خوشحال شدم انشالله سالم بیاد بغلت ، در مورد اضافه وزنت سوال داشتم 

کم کردی بعدا باردار شدی ؟ چون منم اضافه وزن دارم گفتم کمک بگیرم ازت اگر اشکال نداره

سلام عزیزم خوبی ؟ من از توی تایپیک اقدام به بارداری پیدات کردم و دیدم بارداری ، خیلی خوشحال شدم انشا ...

سللام عزیزدلم، من ۱۵ کیلو کم کردم البته بازم خیلی چاق محسوب میشم الان تو بارداری خیلی رعایت میکنم و تا حالا هم وزنم متناسب با نمودار رشد رفته بالا

سللام عزیزدلم، من ۱۵ کیلو کم کردم البته بازم خیلی چاق محسوب میشم الان تو بارداری خیلی رعایت میکنم و ...

میتونم ازت بپرسم که چقدر بود قد و وزنت موقع قبل بارداری ؟ آخه منم خیلی نگرانم منم اضافه وزن دارم و یه بی بی زدم مثبت بوده آزمایش ندادم هنوز 

اگه دوست نداری اینجا بگی توی خصوصی بهم بگو اگر دوست داشتی عزیزم

سللام خوبی؟ ان شاءالله به سلامتی بغل بگیریش 😍🥰 من اول ۱۱۰ بودم بعد ۱۵ کیلو کم کردم تو وزن ۹۵ حامله شدم الآنم شروع ماه هفتم تقریبا ۷ کیلو اضافه کردم

سللام خوبی؟ ان شاءالله به سلامتی بغل بگیریش 😍🥰 من اول ۱۱۰ بودم بعد ۱۵ کیلو کم کردم تو وزن ۹۵ حامله ...

ممنون عزیزمم بهتون درخواست دوستی دادم 

منم حدودا ۹۰ کیلوام قدمم ۱۷۱  هست

تا الان که فقط استرس دارم و همش میرم روی ترازو