2777
2789
شغلش ازاده

خب بگو بابات ازش بپرسه یا خودت به بهونه جشن نامزدی و نشون و اینچیزا

من خودم از نامزدم روز اول پرسیدم و میدونستم آه در بساط نداره خودشم گفت ولی الان خداروشکر وضعش خوب شده

اگر 1-سواد پزشکی۲-سواد سیاسی ومهمتر از همه3- شعور اجتماعی نداری با من بحث نکن!  

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

این رو دخترعموم پرسید از خواستگارش به طرف برخورد گفت تو مادیاتی هستی! دخترعموم میخواست بوده چقدر مس ...

واقعا؟ یعنی فقط بخاطر یه حرف

امضا نمیکنم چون خودکار ندارم
اهااا  خداروشکر😍

من یه خواستگار داشتم اول گفتن بیا شهر ما زندگی کن قبول کردم بعد مامانش هی میگفت ما عروس باحجاب دوست داریم بعد پررو گفت موهاتو کوتاه کن از زیر شال بیرون نباشه 

اون آخرام پسره گفت دوست ندارم بعد ازدواج بری سرکار

چقد عالی و شیک

ن الان اگه ازدواج هم کردی چون ب صورت سنتی هستی 

سعی کن چیزی رو مستقیم نگی و نپرسی 

با سیاست باش 

جوری رفتار کن ک فک کنه ملکه ای چون هر جور ک تو نشون بدی اونم عادت میکنه باهات رفتار کنه

الهی خوشبخت بشی 

من یه خواستگار داشتم اول گفتن بیا شهر ما زندگی کن قبول کردم بعد مامانش هی میگفت ما عروس باحجاب دوست ...

وااای تاپیکای قبلیمو بخووون 

مذهبی ان منم میترسم ب پوششم گیر بدن😂

امضا نمیکنم چون خودکار ندارم
وااای تاپیکای قبلیمو بخووون  مذهبی ان منم میترسم ب پوششم گیر بدن😂

دقت کن ببین میتونی با عقایدشون کنار بیای

من که نتونستم

همینجوزی از خودم زدم😂

عزیزم ❤️😁

وَطَن جان🖤 خسته ام... پایانِ خوبِ داستانت کو؟                   وطن! لبخندهای مردمِ شیرین زبانت کو؟                                              چه جوانانی! اسماعیل میبینی؟ چه جوانانی! بسیاری شان هنوز صورت عشق را بر سینه نفشرده اند...🖤