2789
عنوان

خواستگار

163 بازدید | 13 پست

سلام دوستان....من واقعا به یه جایی رسیدم که قدرت تصمیم گیری ندارم میخام نظر بقیه ام بشنوم....یه خواستگار دارم که اول کاری نظر خودمو از طریق یه واسط خواسته تا بعد با خانواده بیان.....شرایطش خوبه خانواده خوبه اختلاف سنین خوبه....ولی شغلش آزاده من خودم دانشجوی پرستاریم مادرمم ام تقریبا راضیه ولی میگه که شاید بعدا رفتی سرکار یه خواستگار بهتر پیدا شد با شغل دولتی و پسره ام ظاهراً پسر خوبیه  فامیله می‌شناسمش ولی خو اگه قراره بله اولیه بگم یه مدت باید باهم آشنا بشیم شما جای من بودید صبر می کردید یه کیس بهتر یا چی؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شغل آزاد درامد بیشتری دارد.فقط بیمه تامین اجتماعی با درامد حداکثری بیمه بشه مثل کار مندی هست ....سال ...

بیمه داره شغلشم اوکیم باهاش خودم فقط نمی‌دونم شاید حرف فامیل برام مهمه....شرایطش خوبه خونه داره ماشین داره

شغل آزاد داریم تا آزاد .  بعضی شغل های آزاد از رسمی هم بهتره

درامدش خوبه....درسم خونده فقط ترس از اینکه شاید کیس بهتری بیاد نمیتونم جواب بله رو بگم اینکه حس میکنم بعدا پشیمون میشم

سن زیادی ندارید که فکر می کنید ممکنه مورد بهتری پیدا نشه. بهتر نیست اول درست رو تموم کنی و بعد با خی ...

نمیدونم گیجمممم....آخه شرایطش میگم که خوبه....تو این دوره زمونه با این گروهی می دیگه می‌تونه خونه و ماشین و اینا بخره

بیمه داره شغلشم اوکیم باهاش خودم فقط نمی‌دونم شاید حرف فامیل برام مهمه....شرایطش خوبه خونه داره ماشی ...

تست سلامت روح روان و جسم و تست عدم اعتیاد و بیماری های واگیر دار و عدم خلاف اجتماعی بعد بگو بله چون ازدواج در جامعه امروز زودی به طلاق ختم میشد .منم خواستگار داشتم .خیلی عالی هم خلاف اجتماعی داشت .هم معلوم شد همجنس گرا بود خلاصه

۰

عزیزم دل دل نکن، شرایط کلیش که گفته خوبه

فقط چون ممکنه در آینده کیس بهتر بیاد ردش نکن، یه دلیل بیار و ردش کن.

اخلاق و خانواده و مادیات خیلی مهمه

به نظرم باهاش آشنا بشو اگه بعد دوسه جلسه ازش خوشت اومد برین پیش مشاور که با تست شخصیت بگه به دردهم میخورین یا نه

خدایا هرچی خیر و صلاحمونه برامون رقم بزن.