سلام وقت بخیر من مدرکم دکتری هست همسرم ارشد خانواده همسرم به شدت ادم های پول پرست و خسیسی هستن اومدن خواستگاری من پدرم گفت حتما بهشون بگو من خانه دارم که اگه برات کار پیدا نشد برات مشکل ساز نشن همینم گفتم و قبول کردن ۸ ماه با همسرم نامزد بودم من رفتم شهرستان برای دفاع دکترام اون مدت همدیگه یکبارم ندیدم بلافاصله برگشتم عقد کردیم و عروسی گرفتیم سه روز از عروسیم نگذشته بود هرجا میرفتم خانواده شوهر سر اینکه کار ندارم به همه میگفتن این بیکاره شوهر من بشدت وابسته خانوادش بود هر موقع سر این قضیه اعتراض میکردم همسرم کتکم میزد که به خانوادم توهین نکن. بعد اونم دعوا داشتیم مثل هر زن و شوهر دیگه ای ولی مادرشوهرم هر موقع میفهمید میومد دخالت میکرد ما طبقه پایین اینا بودیم خلاصه بعد یکسال زندگی بار اخر سر اینکه بعد یکسال میخواستم خانوادم برای شام دعوت کنم ( همسر من میگفت خرج برداره سالی یکبار دعوتشون کن یا یک جوری رفتار میکرد که دوست نداره باز من قبول میکردم چون خیلی همسرم دوست داشتم) سر اینکه باید خانواده منم با اینا باشن دعوامون شد من گفتم مهمونی جدا باشه به هر دو طرف خوش بگذره ولی قبول نکرد کتکم زد پام کبود و سیاه شد بهد دو روز رفتم از مادر شوهرم گله کنم اونم هر چی از دهنش دراومد بار خودم و خانوادم کرد بعد اون شوهرم هوامو داشت باهام مهربون شد ولی همه اش میگفت کاش اینا نمیفهمیدن دعوامون شده. خلاصه سر مشکلاتمون با هم حزف زدیم و هم قسم شدیم کمترش کنیم میگفت من ازت راضیم دوستت دارم تنها ایرادت اینه ی ذره ی چیزو کش میدی وگرنه نه ولخرجی نه اهل بریز و بپاش و مد روز هیچ کدوم زن زندگی هستی گفتم مادرت تهدید به طلاقم کرده گفت فکرشم اذیتم میکنه عصبی بود یک چیزی گفت خلاصه یک شب خواستم برم خونه پدرم بعد یک ماه که از ابن ماجرا گذشت همه اش میترسبد خانوادش بفهمن من دارم میرم بعد منو برد خونه پدرم شبش زنگ زد گفت دیگه دنبالش نمیام سازش نداریم طلاقش میدم دو هفته نشد رفت دادخواست طلاق داد از اون روزم تا الان ندیدمش برای جلسه صلخ و سازشم نیومد الان موندم دادگاه برم چی بگم ولی مطمئنم کار مادرشه چون خیلی ازش حساب میبره
خوشبختی شاید تو صفحه بعدی باشه...نبند کتاب رو!🌱😊👍بزرگترین ارزوم دیدن بی بی چک مثبته رویاشده برام لطفا دعاکن برام❤🙏ممنون از دعای قشنگت بالاخره منم به آرزوم رسیدم...انشالله قسمت همه ی منتظرا،اگه دوست داشتی یه صلوات برا تودلیم بفرس🥰
زمونه برعکس شده؟ خونه و کار جزو وظایف اقایون نبود مگ😐
همسرم بیکار بود به واسطه یکی از فامیل هاش رفت کار اداری اون رفت و من نرفتم اینا خودم اینجوری فکر میکنم میخوان طلاقم بدن زن کارمند بگیرن. البته شنیدم مثل اینکه قراردادش تمدید نمیکنن شاید اخراج بشه