2777
2789
عنوان

اوناییکه طلاق توافقی داشتن

614 بازدید | 32 پست

بچه ها ما میخوایم توافقی جداشیم

بچه نداریم،همسرم مشکل پارانوئید داشتن،شکاکی بددلی،بدبینی شدید،

دست بزن داشت،بشدت اذیت کرد،کانلا زندانی بودم،عدم تفاهم داشتیم به کل

حالا من نه مهریه میخوام ن هیچی،توافقی جداشیم..

برای رفتن پیش مشاور چی بگم،چون میدونین که قا.نون سمت مرده،چون خیلیا میگن مطرح نکن ک نمیزاشت اطخونه بیرون بری یابه پوششت گیرمیداد

چی بگم بنظرتون که مشاور هم عدم سازش و قبول کنه

شما چی گفتین توجلسات مشاوره

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هرکی گفت غلط کرده قانون تواین مواردکااامل پشت زنه،ب مشاوربگو براترمیم رابطه تلاش نکنه چون تموم شدست اونم چیزی نمیگه اگه اصرارداشت بگو زندونیت کرده اذیت دست بزن ازهیچ کدومش نمیگذرن من توافقی بود حتی مشاور گفت نروپیشش مث شوهرشمابود 

هرچه دادم به اوحلالش باد

وکالت در طلاق اولا آقا معمولا در جلسات مشاوره شرکت نمیکنه

دوما توافق نامه ای نیست

سوما وکالت در طلاق باید در دفترخانه تنظیم شود

چهارما وکیل دادگستری به وکالت از آقا در جلسه دادگاه شرکت میکنه و حق فرجام و تجدیدنظر را اسقاط و قبول مابذل میکنه

پنجما معمولا آقا در دفتر طلاق هم حاضر نمیشه و همون وکیل دادگستری به وکالت از ایشون صیغه طلاق را جاری میکنه

⚖️دوستان اگر سوال و یا مسئله حقوقی داشتید میتونید درخواست دوستی بدید راهنمایی تون کنم ⚖️. 

وکالت برای طلاق بگیری راحت تری  طلاق توافقی انقدر زیاد شده ک جلو راهتون هرجور شده سنگ میندازه

⚖️دوستان اگر سوال و یا مسئله حقوقی داشتید میتونید درخواست دوستی بدید راهنمایی تون کنم ⚖️. 

طلاق توافقی هم ک زوجین(زن و شوهر) بدون اذیت کردن و بدقولی باهمدیگه و با اختیار خودشون جلسات مشاوره را برند و هردو توافق نامه طلاق برای تعیین تکلیف جهیزیه و فرزند مشترک و مسائل مالی مثل مهریه و نفقه و اجرت مثل و... را امضا کنند و مشکلی نداشته باشند و خودشون یا وکیلشون در جلسه دادگاه شرکت کنند و به دفتر طلاق بیاند و صیغه طلاق را جاری کنند

هرکی گفت غلط کرده قانون تواین مواردکااامل پشت زنه،ب مشاوربگو براترمیم رابطه تلاش نکنه چون تموم شدست ...

خداکنه اینجوری بشه عزیزم

اخه قبلا پیش یکی ازاین مشاوره رفتم برگشت ب من گفت برو زنوگیتو بساز خوبه معتادنیس،زن باز نیس😐😐😐

وکالت برای طلاق بگیری راحت تری  طلاق توافقی انقدر زیاد شده ک جلو راهتون هرجور شده سنگ میندازه

ممنون عزیزدلم بابت اطلاعات عالی ک دادی

فقط وکالت درطلاق و چجوری میشه گرفت اصلا