2777
2789
عنوان

بلوغ زودرس دختر ۸ ساله و دیفرلین

| مشاهده متن کامل بحث + 6873 بازدید | 106 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم ول کنید پریود شد که شد .بچه رو چرا دست کاری میکنید .دکتر میگفت بدن نباید کوچکترین واکنشی بهش د ...

خیلی تحقیق کردم و عوارض خاصی نداشت دارو.منتها طبق تحقیقاتم گفتم عوارض روحی بلوغ زودرس خیلی بیشتره

برای قد نیس ک  برای تأخیر پریود هست  منتها نهایت 3 تا 5 سانت با عقب افتادن پریود شاید رخ ...

منم دخترم کلاس چهارمه ده سالشه رشد سینه داره و پرز داره تو ناحیه شرمگاهی و زیر بغل خیلی کم تو لباس زیرشم ترشح سفید دیدم خیلییی مضطربم پارسال بردم دکترش گفت مونده هنوز ولی میترسم میگم کاش دبستانش تموم بشه بعدا اتفاق بیفته من خودم سوم راهنمایی شدم کاش دخترمم به من بره

خیلی بده میدونم 

دختر من ۹ سالشه 

۶ ماه پیش یکی از سینه هاش سفت شد بردم دکنر کلی ازمایش داد دکتر گفت چیزی نیست بعد ۱۲ روز خودش خوب شد حالا هم دوباره یکی از سینه هاش سفت شده میخام امروز ببرمش دکتر 

نمیدونم از چیه منم خیلی ناراحتم غصه میخورم 

دیگه پریود شده. مبارکش باشه ....بزرگ شده. توروخدا ابنقدر بدن دستکاری نکنید.

هرکس امضامو میبینه یه صلوات واسه ی حضرت ام البنین بفرسته.. ودعام کنه امسال حضرت ام البنین حاجتم رو بده .😭 یا حضرت ام البنین😭 اسمم ستاره.

منم دخترم کلاس چهارمه ده سالشه رشد سینه داره و پرز داره تو ناحیه شرمگاهی و زیر بغل خیلی کم تو لباس ز ...

منم همش می‌پرسیدم 

دخترم 11 سالگی پریود شد 

الان 11 سال و ی کاهش هست 

ولی خیلی زود بود بازم 

خودمم 13 پریود شده بودم

♥️با افتخار معلم هستم ♥️

خیلی تحقیق کردم و عوارض خاصی نداشت دارو.منتها طبق تحقیقاتم گفتم عوارض روحی بلوغ زودرس خیلی بیشتره

عزیزم عوارض بلوغ رو همه ما گذروندیم و اذیت کنندس حالا چه زود چه دیر منم مادرم و به شدددت حساس ولی به خودم گفتم بزار هر اتفاقی روند طبیعی خودشو داشته باشه فقط نگران قدش هستم که شکر خدا خوبه ۱۴۸ هس تو ده سال و ی ساله گذاشتمش،ورزش رزمی هم رو قد و روحیش تاثیر داره هم از بلوغ زودرس میگن جلوگیری میکنه