2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بگو

سلام

اگه یه نفر مدارک کپی و یه دفاعیه به یه داور یا وکیل بده بعد تو جلسات داوری حضور پیدا نکنه چی میشه؟از اون کاغذا برا دفاعش استفاده میکنن ؟

اینم بگم با داور درگیر شدن و کارشون تو کلانتریه و نزاع شده بین شون

سلام اگه یه نفر مدارک کپی و یه دفاعیه به یه داور یا وکیل بده بعد تو جلسات داوری حضور پیدا نکنه چی م ...

داور؟قاضی رو میگین...ببین شاهد و مدرک باید ارائه داد...دفاعیه که خود وکیل تنظیم میکنه مدرک داشته باشی حله...مدرک معتبر رو کپی بگیر حالا اصلشم باشه باهاش...

کاش تو بودی تو سرنوشتم،کاش فقط با خیالت طی نمیشد زندگی من،زیباترین روز برایم حتی یک روز زندگی با توست
بخدا میگه کاری دارین بیان دفتر ولی ما نمی‌تونیم بریم دوره میگه کارو به من سپردیم نگران نباشین 

چی بگم والا تلفنی سخته صحبت کردن و کار اونا هم پیچیده

در چه موردیه؟

درکل وکیلا خیلی پولکی و شارلاتانن الان ما با این‌ وکیل ها درگیریم و همش تهدید میکنن 

داور؟قاضی رو میگین...ببین شاهد و مدرک باید ارائه داد...دفاعیه که خود وکیل تنظیم میکنه مدرک داشته باش ...

نه قاضی نیستش

داوری حقوقی هست

پدرم خودش مدارکشو داده(کپی)یه چند تا هم کاغذ امضا کرده

چی بگم والا تلفنی سخته صحبت کردن و کار اونا هم پیچیده در چه موردیه؟ درکل وکیلا خیلی پولکی و شارلات ...

اره بابا حیثیتیه منم اول یه وکیل گرفتم خانم بود یعنی بهش زنگ میزدی قاطی میکرد آخرم کاروخراب کرد محکومم کرد بعد میگه تقصیر شما س آنقدر زنگ زدیم استرس بهم دادین تا اینجوری شد 

ببخشید ما الان وکیلمون قراره شکایت کنه از طرف بعد دیروز رمز دادخواست اومد گفت براش فرستادیم یعنی شکا ...

رمز شخصی؟اون که برای ورود به سامانس و اگر رمزی که عدل ایران میفرسته که خب برای شما اس ام اس میاد که ابلاغیه برات اومده...احتمالا ایشون میخواسته چک کنه که ابلاغیه اومده که دادگاه کی هست؟شکایتو که معلومه کار زیادی نداره...

کاش تو بودی تو سرنوشتم،کاش فقط با خیالت طی نمیشد زندگی من،زیباترین روز برایم حتی یک روز زندگی با توست
نه قاضی نیستش داوری حقوقی هست پدرم خودش مدارکشو داده(کپی)یه چند تا هم کاغذ امضا کرده

خب دعوا سر چی بوده؟مدرک کپی هم باشه شورای حل اختلاف قبول داره...