2777
2789

کسی برای صورتش کرم موبر استفاده کرده؟ راضی بودین؟

من با بند جوش میزنم پوستم خیلی حساسه به ژیلتم حساسیت دارم هفته پیش کرم موبر سینره به بدنم زدم خیلی راضی بودم 

میخام به صورتم بزنم میترسم بنظرتون بزنم؟؟

شاید فکر کنی این تیکر بارداریه ولی اشتباه فکر میکنی من چون از کنکور سراسری باردار شدم انشالله ۱۴ تیر کنکور میدم و زایمان میکنم :/ خاستم در جریان باشین و لحظه شماری میکنم بچمو ببینم😂💔

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بنظرم یکم تست کن گوشه صورتت

اگ اوکی بود بقیه بزن

فقط زیاد نزاریااا میسوزی قشنگ

من با یک نخ نازک به این دنیا وصلم... لطفا با من مدارا کنید من غرق استرسم کوچکترین موضوعی باعث میشه ساعت ها بهش فکر کنم من غرق غم،اضطراب،ناراحتی،بی حوصلگی ام و در عین حال تلاش میکنم تا این نخ نازک بریده نشه و شرایط رو هندل کنم :)          [دقیقه ها  ، شقیقه هاموسفید کردن ...💔]
لیزر کن خودتو راحت کن من انقد راحت شدم

لیزر رفتم فقط بیکینی و زیر بغل بقیه جاهام انقدر نرمه نمیگیره لیزر صورتم اصلا معلوم نیست موهاش ولی دوس دارم بگیرم روشن تر میشه پوست

شاید فکر کنی این تیکر بارداریه ولی اشتباه فکر میکنی من چون از کنکور سراسری باردار شدم انشالله ۱۴ تیر کنکور میدم و زایمان میکنم :/ خاستم در جریان باشین و لحظه شماری میکنم بچمو ببینم😂💔
اول یکم بزن ببین قرمز نشه  شاید حساسیت داشته باشی  پوست صورت نازکه و حساس

بعدش بزنم اوکیه

بنظرم یکم تست کن گوشه صورتت اگ اوکی بود بقیه بزن فقط زیاد نزاریااا میسوزی قشنگ

چقدر بزارم بلد نیستم

من دو سال پیش که کرونا بود کرم موبر زدم به صورتم 

چشمت روز بد نبینه در عرض ده ثانیه تمام صورتم مث لبو قرمز شد و ورم کرد 

دقیقا مثل یه گل کلم شده بودم ولی قرمز  

سریعا رفتم شستم اما تا چند روز صورتم ورم داشت 

فقط خدا رو شکر میکردم که کروناست و کسی منو نمی‌بینه 

اینم بگم اول پشت گردن تست کردم چیزیم نشد ولی صورتمو داغون کرد

من دو سال پیش که کرونا بود کرم موبر زدم به صورتم  چشمت روز بد نبینه در عرض ده ثانیه تمام صورتم ...

واقعااااا خوب شد پرسیدم😢احتمالا منم اینجوری شم خیلی پوستم حساسه خسته شدم🤦🏼‍♀️

نه به صورتت نزار من یه بار امتحان کردم رو گونه هام یه مقدار سوخت 

خب چ راهی پیشنهاد میدین با چی بزنم؟

چقدر بزارم بلد نیستم

روش نوشته چند دقیقه بزاری 

البته مخصوص صورت جداگانس و اونی ک برای بدنه نزن به صورت چون قوی تره و احتمال سوختن زیاده

من با یک نخ نازک به این دنیا وصلم... لطفا با من مدارا کنید من غرق استرسم کوچکترین موضوعی باعث میشه ساعت ها بهش فکر کنم من غرق غم،اضطراب،ناراحتی،بی حوصلگی ام و در عین حال تلاش میکنم تا این نخ نازک بریده نشه و شرایط رو هندل کنم :)          [دقیقه ها  ، شقیقه هاموسفید کردن ...💔]