2777
2789

خعلی بالا رفته:/ بعد عید احتمالا بیاد پایین

به آرزوم رسیدم خدایا مرسیییی💜 من خانم خستگی ناپذیر هستم من برای همه ی خواسته هام تلاش می کنم✍️ .خدایا خودت کاری کن به همه خواسته هام برسم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اوه😐شما اولین کسی هستی ک اینو میگی

طلا هیچوقت با تحلیلی که مردم بدونن جلو نمیره اینو بدون 😖😖😖مردم گفتن میاد 1800 کو پس؟ 

به آرزوم رسیدم خدایا مرسیییی💜 من خانم خستگی ناپذیر هستم من برای همه ی خواسته هام تلاش می کنم✍️ .خدایا خودت کاری کن به همه خواسته هام برسم

تا جایی ک تجربه دارم طلا هیچ وقت ارزون نشده مگر برای مدت کوتاهی

من هم مدت کوتاه میگم :/

چندوقت مثلا

تا محرم صفر پایین میمونه بعد دوباره بالا میره البته این تحلیل منه و عمل کردن یا نکردن با خودت

صد درصد بالامیره

والا منم فکر میکردم پایین بیاد، ولی امروز ی طلافروشی استوری گذاشته بود ک طلا بالا میره، گفتم واقعا بالا میره یا نه جواب داد آره

من که حسابی توش موندم چیکار کنم دیگه، چندماهه دارم پول جمع میکنم از اونورم هی طلا بالا میره

خدایا شکرت..... بخند...چون غم تو ،دنیا را عوض نمی کند....زندگی حاصل عشق است و امید