این پسر خرید و باهاش ازدواج کرد خیلی حرصم در آورد با اون سنش دنبال جوون بود ...در کل مادر من هم پنجا ...
دقیقا همینه زن ۴۰ ساله مطلقه با بچه بزرگ با پسر ۳۰ ساله مجرد بدون اطلاع پدر ومادر پسر بیچاره میخوان عقد کنن...اخه اگه کارشون درست بود پنهانی پیش نمیرفتن....تازه ممکن پسره هدف مثلا مالی داشته باشه...
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
وای قیافتم که خوب باشه دیگه هیچی الان کاربر atrin۱۳90 داره نذر و نیاز میکنه تو با شوهرش همکار ...
عزیزم من مربی بهزیستیم.خوب میفهمم اینجور زن ها چقدر بی لیاقتن وچه ظلمایی در حق بچشون میکنن...وهوس بازن از نظرم والبته شما درمقابل فهمیدن داری مقاومت میکنی ...
همین نی نی سایت هم خیلی دیدم خانمها حسادتشون به زندگی بقیه رو بدون هیچ خجالتی نشون میدن و دیگران هم تاییدشون میکنن. حسادت ویژگی شیطانی هست از خودمون دورش کنیم تا خودمون و دیگران رو بدبخت نکنیم
آیا بهتر نیست فکر کنیم فردا روز جدیدی است که هنوز هیچ اشتباهی در آن رخ نداده است؟