یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
وای دقیقاااا تو اداره هم هیچوقت مشکلی با همکارای مرد نیست. ولی زنا همش دنبال تیم درست کردن و زیراب ی ...
حرف منو زدی به خدا توی محیط کار زنها ادمو پیر میکنن. من تعریف از خودم نباشه قیافه ام بد نیست و توی کارم هم همیشه سعی میکنم بهترین خودم باشم و مدیرهای مرد همیشه تعریف میکنن ازم. هر جایی برم که کارمند زن زیاد دارن بدبختم و همیشه در حال مراعات با یک سری از این بیمارها که زیرابتو نزنن. جایی که بیشترشون مرد باشن اصلا کاری به کارت ندارن و کمکت هم میکنن
آیا بهتر نیست فکر کنیم فردا روز جدیدی است که هنوز هیچ اشتباهی در آن رخ نداده است؟
نه ندیدم. درک و فهمم از زندگی واقعی رو هم بر اساس فیلم و سریال تنظیم نمیکنم. در ضمن خانمی که سنش می ...
این پسر خرید و باهاش ازدواج کرد خیلی حرصم در آورد با اون سنش دنبال جوون بود ...در کل مادر من هم پنجاه سالش هست ولی دنبال پسر جوان نیست اگه اونم بود از نظر من عفریتع پیر بود