من دربدر هم مثل توام منکه دیگع غذامو کم کردم از مجبوری وقتی برم دسشویی نیم ساعت بیشتر باید اون تو باشم چون میترسم بلند شم بعدم ک میخوام راحت بشینم نمیتونم باید دراز بکشم تا یکم درد اروم شه بعد بشینم
چرا خوابم نمیبره چرا خستگیام از تنم نمیپره💔 چرا همش داغونم😔 چرا این ساعت اصلا نمگیذره😪😔
هموروید رو اره برا یبوست شدن گرفتم اما این نبضش رو نمیدونم برا چبه
عزیزم بنظرم اول باید مشکل یبوست رو حل کنی ک اینور اذیت نشی
صبحا اول آب ولرم با لیمو بخور
آلو بخور انجیر خیسونده یا با آب یا با روغن زیتون
اینا همه ناشتا
ک روده ها کار بیوفتن آب زیاد بخور
پماد تتراسایکلین اگر داری بزن احتمالا بهتر کنه
اگر ایران بجز ویرانسرا نیست/من این ویرانسرا را دوست دارم.اگر تاریخ ما افسانه رنگ است/من این افسانهها را دوست دارم.نوای نای ما گر جانگداز است/من این نای و نوا را دوست دارم.اگر آب و هوایش دلنشین نیست/من این آب و هوا را دوست دارم.به شوق خار صحراهای خشکش/من این فرسوده پا را دوست دارممن این دلکش زمین را خواهم از جان/ من این روشن سما را دوست دارم.اگر بر من ز ایرانی رود زور/من این زور آزما را دوست دارم.اگر آلوده دامانید، اگر پاک/من، ای مردم، شما را دوست دارم
یبوست رو حل کردم درد و سوزش رو هم همینطور فقط برامدگی ها مونده ک حس میکنم نبض دارن ۳ روزه
دکتر رفتی؟ برو بلاخره یا دارو مختص خودت میده یا میگه لیزر کن و راحت بشو
تو سرچ موضوع رو پیدا کن شاید کاربرای قدیمی مشکل تورو داشتن و کمک شد
اگر ایران بجز ویرانسرا نیست/من این ویرانسرا را دوست دارم.اگر تاریخ ما افسانه رنگ است/من این افسانهها را دوست دارم.نوای نای ما گر جانگداز است/من این نای و نوا را دوست دارم.اگر آب و هوایش دلنشین نیست/من این آب و هوا را دوست دارم.به شوق خار صحراهای خشکش/من این فرسوده پا را دوست دارممن این دلکش زمین را خواهم از جان/ من این روشن سما را دوست دارم.اگر بر من ز ایرانی رود زور/من این زور آزما را دوست دارم.اگر آلوده دامانید، اگر پاک/من، ای مردم، شما را دوست دارم
دکتر رفتی؟ برو بلاخره یا دارو مختص خودت میده یا میگه لیزر کن و راحت بشو تو سرچ موضوع رو پیدا ...
من چندجا دکتر رفتم همه بهم گفتن اگع عمل کنی برمیگرده چون ی رگه ک باد میکنه فقط رعایت کن که بیشتر باد نکنع و یوبس نشی همین دارو اینا پمادو سوزن این چیزا داد
چرا خوابم نمیبره چرا خستگیام از تنم نمیپره💔 چرا همش داغونم😔 چرا این ساعت اصلا نمگیذره😪😔
من چندجا دکتر رفتم همه بهم گفتن اگع عمل کنی برمیگرده چون ی رگه ک باد میکنه فقط رعایت کن که بیشتر باد ...
دکتر داخلی هم برو برا رفع مشکل یبوست
و انجیر رو تو روغن زیتون بخوابونم صبح تا صبح بخور
یا تو آب بذار و صبح تا صبح بخور
آلو بخور
آب زیاد بخور
نذار یبوست بشی
دکتر داخلی قرص برا کار کردن روده میده در کنارش بخور
دکتر دیگه هم بابت همروییدت برو