2777
2789
عنوان

سلام⁩⁦☹️⁩💔

122 بازدید | 10 پست

بچه‌ها‌من‌پلی‌کیست‌دارم‌شوهرم‌گیر‌داده‌میگه‌‌برو‌عمل‌من‌نمیخوام

برم‌چیکار‌کنم‌میگه‌خسته‌شدم‌انقد‌دکتر‌رفتم،😭‌خدا‌کسی‌رو‌

محتاج‌کسی‌نکنه‌‌چیکار‌کنم‌هان‌مگه‌پلی‌کیست‌عمل‌میشه

سلام

شاید راهش اینه

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخه‌سنمم‌کمه‌۱۸سالم‌تازه‌شده‌زود‌شوهرم‌دادن🥺

آخی عزیزم

لابد از عمل میترسی

اینجوری نکن خب شاید راهش عمل باشه فقط

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       

بله عمل میشه

فک نکن عمل که میگن یه عمل سه ساعت با دوره نقاهت ۳ماهست که!

منم لاپاراسکوپی هیستروسکوپی کردم برو عمل کن راحت شی 

یه عمل یه ربعه با ۳میلی متر بخیه و دو روز و حتی کمتر دوره نقاهت 

راست میگه برو عمل کن

من شیرپاک از مادرم خوردم؛دنیا مجابم کرد بد باشم😞                آه از این دویدن های بی پایان بی نتیجه 😞                             
دکتر‌نمیگه

دکتر تا ننویسه ک هیچ کاری نمیکنن ک!

گلم عمل زیبایی نیست بگی بیا بزن دماغمو ممو یا چونمو و چشمو درست کن ک عمل درمانیه

من شیرپاک از مادرم خوردم؛دنیا مجابم کرد بد باشم😞                آه از این دویدن های بی پایان بی نتیجه 😞                             
راستی‌از‌اینورم‌خانوادم‌نمیزارن‌برم

چ ربطی ب خانوادت داره مگه عمل پلی کیستیک شوخیه یا نظردادنیه؟

ممکنه خدایی نکرده منجر به ناباروری بشه