2777
2789
عنوان

اگه یه خانوم به همسرتون پیام بده

| مشاهده متن کامل بحث + 1098 بازدید | 72 پست
حالا اینکه شما حق داشتی بپرسی یا شک کنی اوکی  اما دلایلی که تو ذهنت میاری چرا باید اسمتو بدونه ...

خب عزیز من دختری که همسر منو نمیشناسه و خب کار بریم هم یه اسم دیگس اسم خودش نیست از کجا باید بدونه اسم همسر من چیه

خودمم خیلی بهش اعتماد دارم اما چون خودم خیلی مقیدم اصلا توقع نداشتم یه دختر پیام اینطوری بهش بده ،با ...

دقیقا درسته اصلا سر سنگینیو کنار بزار برو بگو من بهت اعتماد دارم هر کی بوده حسودیه زندگیمونو میکرده حسرت میخورده خواسته بینمونو بهم بزنه اینجوری اگ کاریم کرده خودس پسیمون میسه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب عزیز من دختری که همسر منو نمیشناسه و خب کار بریم هم یه اسم دیگس اسم خودش نیست از کجا باید بدونه ا ...

خودتون میگین دوست همسرتون دوست پسرشه 

شما الان اسم دوستای شوهرتو نمیدونی؟

خب عزیز من دختری که همسر منو نمیشناسه و خب کار بریم هم یه اسم دیگس اسم خودش نیست از کجا باید بدونه ا ...

عزیزم دوست پسرش دوست شوهرت 

حتما از تو گوشی اون برداشته یا اون بش گفته با خود دوست شوهرت حرف بزن ته قصیه را در بیار الکی شکاک نشو

تو روبیکا بدون شماره میفته مثه اینستاس خو😐  ولی بیخیال نشو برو سراغ دختره چون ارامشتونو بهم ز ...

درسته بدون شماره میفته اما خب نام کاربری همسرم اسم خودش نیست یه اسم دیگس اما دختره اسم همسرمو نوشته بود