2777
2789
عنوان

اگه یه خانوم به همسرتون پیام بده

| مشاهده متن کامل بحث + 1098 بازدید | 72 پست
منم یه پروفایل زنونه توروبیکا شوهرم دیدم که به اسم یکی از دوستاش ذخیره کرده بود گفت اگه به من شک دار ...

اره همسر منم کلی قسم خورد حتی اشکش در اومد میگفت من چقد بد شانسم که این اتفاق باید برای من پیش بیاد دیشب ساعت۱۲میخواست زنگ بزنه به دوستش 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی عاشقت شدم با این کامنتت😂😂😂

حرف از فیلم و سریال که میشه عنان از کف میدم 😔😂

خرداد ۱۴۰۳ : میشه لطفا برای پدربزرگم دعا کنید؟ دیابت زده به چشمش بینایی‌ش فوق‌العاده ضعیف شده. هر چند ماه می‌بریمش شیراز پیش دکتر فروردین به چشماش شوک الکتریکی میدن / دی ۱۴۰۳ : پدربزرگم فوت کرد. دیگه الان چشماش خوبِ خوب شده / بیاید برای رفته‌هامون فاتحه بفرستیم؛ اونایی که از زندگیمون رفتن ولی از قلب و خاطرمون نه. سفرشون به سلامت. 

حالا اینکه شما حق داشتی بپرسی یا شک کنی اوکی 

اما دلایلی که تو ذهنت میاری چرا باید اسمتو بدونه و اینا واقعا چرت و پرته خب اسمه دیگه میخواید گیرم بدین تو رو خدا دلایلی بگین که قابل قبول باشه 

اخه با شناختی که ازش دارم اصلا اینطوری نست بنظرم مخصوصا که ما اصلا زمان زیادی از عقدمون نگذشته که دل ...

ببین بنظرم قشنگ خیلی اروم اول ببین قلق اروم نگه داشتنش چیه مثلن واسه من کیک براش بپزمه یا غذای موردعلاقشو بزارم اول ارومش کن بعد با ملایمت براش بگو ک برات توضیح بده و اون چیزی ک تو ذهنته رو برطرف کنه چون تو خیلی دوسش داری و اونم بهت علاقه منده و دوست نداری ک از دستش بدی

اصلا کل بحث نمیشنوی فقط فیلم یادت میمونه 🤣🤣🤣🤣ببخش خیلی خندم گرفت از کامنتت 

اصلا خط اولو که خوندم هول شدم 😂

خرداد ۱۴۰۳ : میشه لطفا برای پدربزرگم دعا کنید؟ دیابت زده به چشمش بینایی‌ش فوق‌العاده ضعیف شده. هر چند ماه می‌بریمش شیراز پیش دکتر فروردین به چشماش شوک الکتریکی میدن / دی ۱۴۰۳ : پدربزرگم فوت کرد. دیگه الان چشماش خوبِ خوب شده / بیاید برای رفته‌هامون فاتحه بفرستیم؛ اونایی که از زندگیمون رفتن ولی از قلب و خاطرمون نه. سفرشون به سلامت. 

ببین هیچ کاری از هیچکس بعید نبست

من بنظرت احترام میزارم ولی اعتماد واقعی ک باشه وقتی تمام کمال طرف مطمین باشه ک با تو خوشبخته و این حس دو طرفه باشه هرگز اینجور شکاکی ها ب وجود نمی یاد

حساس نسو اگ چیزی بود ک تلفنو نمیداد دست تو گلم و عصبی میسد ک پنهون کنه مردا وقتی میخوان چیزیو پنهون ...

خودمم خیلی بهش اعتماد دارم اما چون خودم خیلی مقیدم اصلا توقع نداشتم یه دختر پیام اینطوری بهش بده ،با خودم میگم ممکن بود یکی از سر لج به منم همچین پیامی بده متاسفانه تو این دوره آدم حسود و بدجنس کم نیست 

چیزی نیست عامو شوهرت حتما راست میگه دیگه مگه خودت نمیگی بهش اعتماد داری فقط بهش بگو ک من حرفاتو باور میکنم چون بهت اعتماد دارم اگرم خدای نکرده چیزی باشه خودش خجالت میکشه اگه زیاد کشش بدی لج میکنه اونم و اوضاع بدتر میشه

هستن کسایی ک ذاتشون خرابه😊

اون که ۱۰۰ درصد ولی این یه روش مسخره بین پسراست

میشه یه صلوات مهمونم کنین خیلی زندگی پر مشکلی دارم 😔🐾همه دوست نی نی سایتی دارن همه جا ام دیگه رو تگ میکنن چرا من پس ندارم