2777
2789
عنوان

دیروز سقط کردم

377 بازدید | 9 پست

دیروز رفتم بیمارستان و کورتاژ کردم 

یه قرص زیرزبونی بهم دادن اولش  که باعث درد شدید و خونریزی شد، از درد داشتم میمردم ولی بعد کورتاژ دیگه راحت شدم...

برای آینده خیلی نگرانم، دکتر گفت سه ماه دیگه میتونی اقدام کنی ولی باید تحت نظر باشی، من شوهرم واریکوسل داره میترسم یا باردار نشم به راحتی، یا دوباره باعث عدم تشکیل قلب بشه.

البته بارداری قبلیم اصلا تحت نظر نبودم و ناخواسته بود و حتی ماه اول که نمیدونستم باردارم داروهایی مصرف میکردم که مصرفشون تو بارداری ممنوعه، مثلا برای سردرد و ....

ولی وقتی فهمیدم باردارم به بچه وابسته شدم، خیلی ناراحتم و نگرانم برای آینده 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

چند ههفته بودی علت سقط؟واریکوسل گرید چند؟

نمیدونم گرید چنده

همسرم روی این قضیه حساسه و من اصلا ازش چیزی نمیپرسم حس میکنم به غرورش لطمه وارد میشه فقط میدونم واریکوسل داره، قبل ازدواجمون بهم گفته بود، البته بهم میگه قبلا دکتر رفته و دکتر بهش گفته برای باروری مشکل خاصی ایجاد نمیشه.

منم خیلی راحت باردار شدم بدون اینکه حتی قصدشو داشته باشم،ولی خب قلبش تشکیل نشد، حالا نمیدونم عدم تشکیل قلب به خاطر واریکوسل همسرمه یا داروهایی که من مصرف میکردم یا اصلا چیز دیگه.

دکترم میگه نمیشه دلیل اصلی عدم تشکیل قلب رو پیدا کرد و تو بارداری اول رایجه.

۱۲ هفته بودم که سقط شد، البته من علائم سقط نداشتم به دستور دکتر سقط کردم

منم ۲۲مهر سقط شد بچم ۱۸هفته بودم.ولی جالب اینجاس بچه من بدون هیچ دردی افتاد با یه قرص زیر زبونی یعنی ...

واسه من نمیفتاد، بردنم اتاق عمل

بعد خوردن قرص اینقدر درد کشیدم که از درد گریه میکردم 

درکت میکنم سقط جنین خیلی دردناکه برای مادر.

ان شاءالله هردومون زود بچه دار بشیم

عزیزم برای روحیت بعد ۳ ماه تو فکر اقدام نباش بزار بگذره  مطمئن باش ی روزی نینی دار میشی فقط ...

من اصلا بچه نمیخواستم  همسرمم نمیخواست

وقتی باردار شدم شدیدا شوکه شدم ولی به مرور زمان شدیدا به بچه وابسته شدم

وقتی فهمیدم قلب نداره روزگارم سیاه شد اینقدر که انگار تکه ای از قلب خودم داره کنده میشه

ولی از دیروز که سقط کردم و تموم شد، حالم بهتره

نمیدونم گرید چنده همسرم روی این قضیه حساسه و من اصلا ازش چیزی نمیپرسم حس میکنم به غرورش لطمه وارد م ...

عزیزم چه ربطی به غرور همسرت داره؟ اگه از همون اول تقویتش میکردی و اقدام میکردی اینجودی نمیشد بیشتر سقط ها بخاطر کیفیت بد اسپرم و تخمک هست تو هفته های پایین.الان اکثر اقایون مشکل اسپرم دارن همسرتو ببر ازمایش بده.به فکر خودت باش که سقط کردی درد جسمی اش هیچی روحیش تا چندین ماه عذابت میده.این سری خواستی اقدام کنی همینجوری اقدام نکنی باید تقویت شین.برای بارداری هم نترس دوباره میشی اگه سر سری نگیری