2777
2789
عنوان

خرید عید

251 بازدید | 15 پست

خانما برا عید خرید میکنید یا خرید کردید؟؟؟چیا خریدین؟؟دوست داشتین عکسشو بذارین

من ک دودلم بخرم یا ن چون همه مانتوهام نوئه شلوارم تازه خریدم

کلن همه چیم تکمیله و نوئه:/

🤍🌱عطر خوب بزن، خوش تیپ بچرخ  بالاخره پستچی به در میزنه یه روز بده خبر خوب  مهم نیست مردم چیه نظرشون راجع  بهت گور بابای همه اصلا🌱🤍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من هیچ سال برا عید خرید نکردم امسال هم نمی کنم 🙃

به قدری ساکتم حالا؛که انگاری؛درونم حکم؛ آتش‌ بس،و حالِ چشم‌هایم خوب و آرام است.به قدری ساکتم انگار؛میان شهر قلبم صد هزاران مُرده دارد شعر می‌گوید..ببین من ساکتم، این بغض و این آشوب، از من نیست...دلم تنگ است؟ اصلا نیست کسی را دوست می‌دارم؟ نمی‌دارم رها، آرام و معمولی؛ شبیه کلّ آدم‌هامیان موج‌ها چون قایقی؛ بی سرنشینم، بی سرانجامم نه فکری در سرم دارم،نه عشقی در دلم،آرامِ آرامم...- نرگس صرافیان 💓🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃💓
بجاش دلار بخر حتی شده کم

یعنی از این بالاتر میره

طرفدارصلح.عاشق آرامش.دوستدار همسرم و فدایی بچه هام  .خدا جون بی نهایت می‌پرستمت چون معجزه هاتو زیاد تو زندگیم دیدم .حالا امروزی ها بهش میگن کارما ولی من میگم قدرت خداوند ‌.برای عاقبت بخیری خودم و بچه هام صلوات بفرستید لطفاً  

فقط برای دخترام خرید میکنم

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️هیچ درخواستی قبول نمیکنم خواهشا درخواست ندید

من مانتو کتی مشکی  خریدم ..شلوار هم دوماه پیش خریدم اصلا نپوشیدم هنوز 

چند تا شال رنگی و کیف پاسپورتی همرنگ شالا هم خریدم 

فقط کفش باید بخرم .همسرم مانتو جین دوست داره دیده بود تو بازار شاید اونم خریدم 

فقط 27 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
فقط برای دخترام خرید میکنم

منم شاید فقط برا دخترم خریدم

🤍🌱عطر خوب بزن، خوش تیپ بچرخ  بالاخره پستچی به در میزنه یه روز بده خبر خوب  مهم نیست مردم چیه نظرشون راجع  بهت گور بابای همه اصلا🌱🤍
من مانتو کتی مشکی  خریدم ..شلوار هم دوماه پیش خریدم اصلا نپوشیدم هنوز  چند تا شال رنگی و ...

مبارک باشه

هنوز چیزی نیومده وسطای اسفند خرید میکنیم

اخه تو اسفندم گرون حساب میکنن 

شاید بعد عید خریدم

الزاما برای عید خرید نمیکنم، هروقت چیزی لازم داشته باشم میخرم

دقیقا منم

فقط میخام یکی دو دست لباس تو خونه ای بخرم ک نیاز دارم