2777
2789
عنوان

رژیم لاغری

46 بازدید | 3 پست

بچه ها من قبلا خیلی اراده داشتم وقتی رژیم میگرفتم خیلی رعایت میکردم و ادامه میدادم خیلی خوب هم‌ب نتیجه میرسیدم الان که دوساله زایمان کردم خیلی ارادم ضعیف شده به مدت رژیم میگیرم بعد از اونور بوم میوفتم و میخورم خیلی ارادم ضعیفه چکار کنم 

خیلی ناراحتم الان رژیم گرفتم چند روز اوکی پیش رفت اما باز ولش کردم و دو‌کیلو اضافه کردم خیلی از خودم که اصلا اراده ندارم بدم میاد

❤️❤️❤️❤️

همین که بعضی وقتا رژیم میگیری باعث میشه خیلی چاق نشی. 

ولی خب خودت بهتر میدونی وقتی ولش می‌کنی علاوه بر اینکه کمی اضافه میشه به وزنت روحیه و اعصابت هم داغون میشه . 

اگر واقعاً دوست داری تغییر کنی باید با برنامه و منظم باشی.

منم آرزو دارم. ای خدا میشه زودی به آرزوم برسم؟با تشکر❤️
همین که بعضی وقتا رژیم میگیری باعث میشه خیلی چاق نشی.  ولی خب خودت بهتر میدونی وقتی ولش می‌کنی ...

الان امضاتو دیدم منم مثل شمام ۷۲کیلوام دوست دارم بشم ۶۰ ولی لامصبی اصلا تکون نمیخورم خیلی سخت میام پایین از بس قبلا رژیم گرفتم بدنم مقاوم شده 

شما چه رژیمی گرفتی

❤️❤️❤️❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان امضاتو دیدم منم مثل شمام ۷۲کیلوام دوست دارم بشم ۶۰ ولی لامصبی اصلا تکون نمیخورم خیلی سخت میام پ ...

کالری شماری و ورزش. 

خب رژیم گرفتن آسون نیست ولی وقتی به وزن دلخواه ت نزدیک میشی خیلی لذت بخشه.

دیگه72کیلو نیستم،الان65کیلوام.

و تا هدفم چیزی نمونده.

منم آرزو دارم. ای خدا میشه زودی به آرزوم برسم؟با تشکر❤️