2777
2789
عنوان

هواشهرتون چه طوره

| مشاهده متن کامل بحث + 438 بازدید | 43 پست

بارون  اساسی 

همشهریم

جایی‌ خوانده بودم که درد آدم را بزرگ می‌‌کند و روح را صیقل می‌دهدو تجربه را زیاد می‌کند. هیچ جا ننوشته‌اند که درد با یک زن، با یک مادر چه می‌‌کند. مادران درد کشیده یا زود می‌میرند، یا برای همیشه می‌‌روند، یا می‌‌مانند با چشمانی که رنگِ بی‌‌تفاوتی‌ گرفته استو دستانی که زیر ناخن‌هایش جز درد چیزی نمی‌روید، و گیسوانی که رقص بر شانه‌های زنانه را به خاطر نمی‌‌آورند. مادرانی بی‌ هیچ آرزویی، با ‌دنیایی کوچک. دنیایی بسیار بسیار کوچک. هیچکس از مادرانی که به بهشت نمی‌‌روند چیزی ننوشته است.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نمیدونم والا ۲ماهه تو خونه بست نشستم نمیدونم رنگ آفتابو آسمون یادم رفته

عزیزم کدوم شهرید

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
تهران برفی

کجای تهرانی؟

من ستارخانم بارونه فقط. اونم شدید

ولی مدرسه تعطیله😒

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

گرم وآفتابی    

دلم خواست

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
کرمانم.بهاری و عالی خسته شدیم از سرما الان حال میده بری خرید خخخخ

واقعا برو به حا ماها هم خرید کن

شیراز درحال حاضر باد. مودی هس یه دقه افتابه یه دقه بارون وابری قشنگ بوی عیدو حس میکنم هواش خوبه

به به جا ماها خالی

تهران که الان خبری نیست فقطم آلودگی 

دیروز عروب مجبور شدم برم سمت پاسداران یعنی آشغالترین خیابونها رو داره باریک پراز ترافیک شلوغ کاری به کوچه هاش و منطقش ندارم منطورم خیابون اصلیش هست کا خیلی بیخود و الکی شلوغ دقیقا ۲ ساعت تو ترافیک بود تا رسیدم بالای صدر اینخمه پلیس راخنمایی هیچ غلطی هم نمیتونستن بکنن 

خدایا شکرت

خیلی لج در آر. بیرون سرد آفتابی باد یخ

بعد آفتابش میسوزونه ولی خدا نکنه یه جاش سایه باشه یخ میزنی

ترجیح میدم اصلا بیرون نرم

دوستان گلم لطفا در مورد آثار وخواص حدیث شریف کسا مطالعه کنید به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. 🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

بارون  اساسی  همشهریم

سیل نبرتمون

هوا دونفرست

😍