2777
2789
عنوان

دلم از ههمچییییی گرفته من بدشانس

226 بازدید | 27 پست

بچها من ی لیسانس دارم و باز میخاستم ی لیسانس دیگ بگیرم  پیام نور قبول شدم رفتم  مدارکم رو تحویل بدم بهم میگه معدلتو اشتباه رد کردی ممکنه لغو پذیرش بشی  گفتم کی معلوم میشع میگه ممکنه ی ترم بری و بعد معلوم بشه ینی ی ترم برم هزینه کنم بعد میگن اقا لغوی😐  و اینم بهم گف تو ارشد قبول شدع بودی اول برو اونجا انصرافتو بزن اخه بچها قبول شدم ولی اصن مدارکمو نبردم ینی چی انصراف بزن😐  بنظرتون من بااین وضعیت چکار کنم  همسرم میگه دوتاشو انصراف بزن مهرماه برو...  ابروم رف ب  خواهر شوهرم گفته بودم علوم تربیتی قبول شدم میخام برم جواب اونارو چی بدم  تازه ارشدمم میدونن نرفتم نمیگن این چشه😭خاک توسرم ک نخود تو دهنم نمیخیسه بچها کمک چکار کنم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من دیدم وسطای ترم بچه هایی ک اشتباه وارد کردنو اخراج کردن

من برای دولتی یا نیمه دولتی دیدم

ولی پیام نور اینحور نیست فقط یه برگه رو امضا میکنی که خودشون درست کنن نمره رو 

چون تو با مایی نباشد هیچ غم!🌱
ی سوال چرا ارشد نخونی  ی لیسانس دیگ‌بگیری براچی

بیین من لیسانس زبانشناسی دارم و میخاستم امتحان اموزش پرورش بدم  ولی رشته منو اصن نداشتن داخل دفترچه های قبلم نگا کردم نبود😭😭😭😭😭😭  بعد  یکم تحقیق کردم از رشته علوم تربیتی خوشم اومد  گفتم بزار لیسانس اینو بگیرم  بنظرتون چکار کنم برم همونجا ک فوق قبول شدم؟  ی ترم ازش گذشته راهم میدن؟ اینم بگم فوق ادبیات فارسی قبول شدم

ارع دقیقا برگه هم بهش دادم و اینو گف

پیام نور خبلی بی درو پیکر تر از ایناست که اخراج کنه

باورت میشه من یه ترم نرفتم فقط چند روز مونده بود به امتحانا رفتم ببینم میتونم انصراف بدم این ترمو گفت اشکال نداره نیومدی پیام نور حضور غیاب نداره بیا امتحانتو بده 

الکی الکی یه ترم و گذروندم فرجه هاشم زیاد بود بیشتر امتحانا هم چهارگزینه ای

چون تو با مایی نباشد هیچ غم!🌱
پیام نور خبلی بی درو پیکر تر از ایناست که اخراج کنه باورت میشه من یه ترم نرفتم فقط چند روز مونده بو ...

الان من چکار کنم😢 بنظرت برم دانشگاهی ک ارشد قبول شده بودم راهم میدن ی ترم ازش گذشته؟ 

پیام نور خبلی بی درو پیکر تر از ایناست که اخراج کنه باورت میشه من یه ترم نرفتم فقط چند روز مونده بو ...

پس چرا منه بدبخت اینو گف دلم ریخت😭😭😭😭 نکنه برم بگه اخراجی