2777
2789
عنوان

خص خصوصیات مرد مهر ماهی

| مشاهده متن کامل بحث + 10457 بازدید | 44 پست

مهرماهی ام

مهرماهیا دو گروهن

گروه اول بسیار تمیز و شیک و خوش قیافه و جذاب و پول خرج کن و احساساتی و مهربون و اصلا اهل کینه و نفرت و خشم و انتقام نیستن و بی ادبی نباشه عین سگ میمونن وقتی یکی بهشون خوبی بکنه هیچوقت یادشون نمیره از اونطرف ادمایی رو هم که بهشون بدی کردن رو یادشون نمیره ولی باهاشون در نمیفتن با اینکه خیلی از مواقع مهرماهی ها چنان منطقی هستن که به راحتی میتونن طرف رو با همین روش نابود بکنن ولی با خودشون میگن نه گناه داره ولش کن 

گروه دوم:::دقیقا برعکس همینایی که توی گروه اول نوشتم رو دارن یعنی اگر گیرشون بیفتی به هیچ عنوان راه فرار نداری و بسیار بد لباس بد دهن فحاش 

کینه ای شدید...انتقام میگیرن طوریکه زمینت میزنن...مغرور...اصلا هم اهل صلح کردن با هیچکس نیستن...

مهرماهیا و اسفند ماهی ها تقریبا مشابه هم هستن تو این موارد 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والاه دیگه.انشاله سلامت باشی و خدا عمر طولانی و با عزت بهت بده. لبت پر از خنده باشه

قربونت بشم گلم بهم چنین 😘😘😘🙏

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️

[QUOTE=384847626]مهرماهی ام مهرماهیا دو گروهن گروه اول بسیار تمیز و شیک و خوش قیافه و جذاب و پول خرج ...

توی نت سرچ بکن نوشته

دروغگو ترین ادما بهمن ماهی ها هستن

رتبه یک رو دارن

در مورد مهرماهیا نوشته زمانی دروغ میگن که حس میکنن باید یک جنجال رو خاتمه بدن وگرنه به هیچ عنوان دروغ نمیگن چون ذاتا ادمای شجاعی هستن و ترسی از چیزی ندارن 

واقعا هم همینه من خودم بارها شده موقعیت طوری بوده که اگر دروغ میگفتم به راحتی داستان تموم میشده و اما نگفتم که خیلیا اطرافمو ترک کردن بواسطه ی همین 

که هیچ اهمیتی هم برام نداشت 

دراین حد بهت بگم مهرماهیا وقتی جلوی قاضی هم قرار میگیرن دروغ نمیگن ادمای معمولی که هیچی دیگه 

اما بهمن ماهیا به شدت دروغگو هستن و پنهونکار اینم نه همشون اما اکثریتشون دروغ زیاد میگن کلک زیاد میزنن فریب هم زیاد میدن ریاکار هم هستن

توی نت سرچ بکن نوشتهدروغگو ترین ادما بهمن ماهی ها هستنرتبه یک رو دارندر مورد مهرماهیا نوشته زمانی در ...

از کجا بدونیم گیر کدوم گروه افتادیم شاید گروه دوم باشن ولی خوددار باشن

از کجا بدونیم گیر کدوم گروه افتادیم شاید گروه دوم باشن ولی خوددار باشن

گروه اول ادمای جدی هستن و زیاد رو به کسی نمیدن وقتی هم با یکی هستن به بقیه محل نمیدن 

در عین اینکه خیلی خوشچهره و خوش لباسن اما خاکی هستن و خودشونو نمیگیرن

صبح ها وقتی بیدار میشن اولین کاری که میکنن مسواک زدنه و رسیدگی به صورت و موهاشون و ریش و سیبیلاشونه

معمولا هر روزم میرن حموم

هر حرفی رو نمیزنن و توی دعوا به طور مثال وقتی بهش فحش میدی دست به سینه جلوت می ایسته و فقط تو چشمات خیره میشه و با نگاهش بهت میگه بیشعوری و اصلا جوابتو نمیده

گروه دوم بسیار پلشت هستن یعنی موها دربو داغون

مسواک که هیچی کلا 

لباسا بدون اتو 

جواب تو استین دارن و منتظرن یه چیزی بگی تا با خاک و خون یکیت بکنن 

مدام داد میزنن

فحش میدن 

کلا به راحتی میتونی این دوتا گروه رو از هم تشخیص بدی کار سختی نیست 

گروه دوم در عین اینکه هیچی نیستن غرور خیلی بالایی هم دارن 

اگر گیر گروه اول بیفتی یک زندگی منطقی رو در انتظار داری یعنی اگر بشینی براش داستان تعریف بکنی هیچ فایده ای نداره فقط از طریق پاسخ های منطقی میتونی راضیش بکنی 

گیر گروه دوم بیفتی چون منطق ندارن میتونی احساساتشونو به بازی بگیری و هربلایی که میخوای به سرشون بیاری 

گروه اول ادمای جدی هستن و زیاد رو به کسی نمیدن وقتی هم با یکی هستن به بقیه محل نمیدن در عین اینکه خی ...

ممنون عذر اگر درخواست دادم چون یه سوال داشتم که نمیخواستم اینجا بپرسم 

پس اگر امکانش هست شما درخواست بدین واسه من پیام میده شما قبلا درخواست دادین

درخواست رو دیشب فرستادم 

نوشت مخاطب شما قبلا برای شما درخواست دوستی ارسال نموده اس

اما اینکه چرا هیچ پیامی برای من نیومده جای تعجب داره 

درخواست رو دیشب فرستادم نوشت مخاطب شما قبلا برای شما درخواست دوستی ارسال نموده اساما اینکه چرا هیچ پ ...

منم دریافت نکردم  درخواست شمارو .دوستان اگر میدونید راهنمایی کنید لطفا

هم من و هم همسرم هردو مهرماهی هستیم

همسرم مردی بسیار مهربون و دست و دلباز هست البته نه فقط به همسرش بلکه برای همه، بسیار خود شیفته و خود برتر بین، بسیار زبون باز و خود شیرین کن مخصوصا در برابر خانمها، مردی بیخیال و خوشگذرون، البته خانواده دوست و اگر با مرد مهرماهی متاهل در رابطه هستید باید بدونید که همسرش خط قرمزش هست و حتی برای حفظ خانوادش حاضره چاقو در قلب دوست دختری که سالها باهاش بوده و باهاش عاشق پیشگی کرده فرو کنه اما زندگی متاهلیش به خطر نیوفته

با مردان مهرماهی بسیار سنجیده وارد رابطه بشید چون مردان مهر ماهی بسیاری رو با چشم خودم دیدم که بسیار هول بودند و با چرب زبونی و ادبی صحبت کردن، چندتا دوست دخترو هم زمان باهم راه میبردند بدون اینکه حتی کوچکترین شکی در دل اونها وارد بشه که رقیب عشقی دارند و در نهایت خیلی راحت با بهونه های واهی از زندگیشون بیرونشون میکردند در حالی خانمها فکر میکردند که رمانتیکتر و عاشق تر از اون مرد دیگه در زندگیشون وجود نداشته و تا پای خودکشی رفتند، پس خیلی مراقب باشید ، نمیگم همه بد هستند اما اکثرا مار خوش خطو خالن