سلام
من یه مرد مهرماهی ام و با توجه به ویژگیهای خودم و یکی دو نفر دیگه که البته تفاوتهایی هم باهم داریم براتون کمی از ویژگیهای مثبت و منفی مرد متولد مهر(البته کلی رو نمیدونم در مورد خودم اینارو عرض میکنم خدمتتون):
منفی:1.در تصمیم گیری اکثر اوقات مردد هستیم و نمیتونیم تصمیم فوری بگیریم و نسبت به بقیه نیاز به زمان بیشتری برا تصمیم گیری داریم،
2.تا حدودی مسامحه کار(یعنی کار امروز را به فردا موکول کردن)،هستیم،گاهی بی هیچ دلیلی این روال رو طی میکنیم،گاهی بسیار تنبل میشیم
3.از نظر خودم متاسفانه از نظر احساسات با بقیه فرق داریم و به شدت احساساتی و حساس و شکننده ایم در روابط عاطفی،که بنظرم این میتونه جزو بدترین نقطه ضعفهای یه مرد باشه و بزرگترین آسیبها از این دریچه بهمون نفوذ میکنند.
3/1.به راحتی احساساتمون شعله ور میشن تو هر زمینه ای چه مثبت چه منفی،و اینکه باز متاسفانه به راحتی احساساتمون رو ابراز میکنیم یا بروز میدیم و باز چه منفی چه مثبت،
3.2یکی از عیبهای دیگه مون اینه که گاها" تحت تاثیر احساسات و هیجان به کُل و یکجا تمام عشقمون رو بروز یا نثار شریک احساسیمون میکنیم و از رو چیزی یا جایی برای کشف شدن و کنجکاوی و جستجوی شریکمون باقی نمیگذاریم که شاید در نگاه سطحی خیلی هم عالی بنظر بیاد اما در عمل عکس این حالت بوجود میاد.
مثبت:معمولا صادق و زیادی رک هستیم که از نگاهی میشه این ویژگی رو در دسته نکات منفی هم قرار داد.
عشق و احساسمون رو پنهان نمیکنیم و بروز میدیم
بسیار ریز بین و نکته سنجیم و کوچکترین حرکات یا رفتار و گفتار و حالات از توجه بسیار دقیقمون(قِسِر)در نمیرن.
همونطور که برخی عزیزان عرض کردن،بله خیلی حسابگریم
البته نه به معنای خسیس یا منفعت طلب،فقط حسابگری قوی داریم و فکر میکنم جزو ویژگیهای منحصر به فرد یک مرد یا حتی یک زن باشه،
دارای طبع مزاجی بسیار گرم و تر هستیم،بسیار زن دوست
و عاشق پیشه ایم،بُعد معنوی مون خیلی قویتر از بعد مادیمون هست،بسیار وفادار
معمولا بسیار عادل و بی طرف در امر قضاوت عمل میکنیم
چه خودمون یک سر داستان باشیم چه نباشیم،حتی اگر به ضررمون باشه حق رو ناحق نمیکنیم.از این رو خودم همیشه به این موضوع فکر میکردم که اگر قانونگذار بودم لایحه ای رو پیشنهاد یا وضع میکردم که قضّات(قاضی ها) ترجیحا" از متولدین مهر دارای شرایط انتخاب و انتصاب شوند.
از لحاظ روحی تا حد زیادی رمانتیک و خیال پرداز
شوخ طبع،گاهی پر انرژی گاهی تنبل،کمی لوس،پر حرف و همینطور شنونده خوب،حامی احساسی عاطفی بسیار خوب
اجتماعی،خلاق،باهوش اما عاقل نه،و یادتون باشه بزرگترین و تاثیر گذارترین دوپینگ یا محرک برای شوهر مهرماهیتون عشق هست،اگر تنبل ترین مرد مهری دنیا کنار شماست با نشون دادن عشق واقعی(نه ظاهری)میتونید یه بمب هسته ای عظیم رو در اون فعال کنید تا کوه رو براتون جابجا کنه و زندگیتون رو بطور باورنکردنی از این رو به اون رو کنه با کلید عشق خالص
اگر سوال یا مشورتی باشه بنده در حد تجربه و اگاهیم در خدمت عزیزان هستم و خوشحال میشم اگر بتونم به خلق خدا کمکی هر چند کوچک اراٸه بدم.
اگر کم و زیادی در صحبتهام بود به بزرگی خودتون ببخشید
شاد و پیروز و پاینده باشید.