2777
2789
عنوان

عمل بینی

355 بازدید | 15 پست

( من این تاپیک رو از طرف دوستم میذارم) 

نامزد دوستم بهش پول داده (60 ملیون تومن) و میگه برو بینیتو عمل کن . بینی دوستم خیلی به صورتش میاد و اصلا ایراد بدی نداره . فقط یه قوز کوچولو داره و یکم پهنه ولی خب به صورتش میاد . اما هم شوهرش هم خانوادش میگن عمل کن صورتت شیک میشه!!. خودش اصلا دوست نداره عمل کنه. میترسه خیلی کوچیک شه بینیش ( چون الانم بینیش بزرگ نیست) کلا دوستم ازیناس که نچرال خوشگله  .

کنارم نشسته الان . میگه ازتون بپرسم چیکار کنم؟ 

هرجا دکتر رفته بهش گفتن بینیت از اینی که هست خیلی قشنگتر میشه ولی خودش میترسه که به صورتش نیاد . 

نامزدش خیلی پولداره .گفته حاضرم تا 100 تومن بدم بری عمل کنی   

خیلی خوبه ک نامزدش هزینه میکنه

اینجا انقد تاپیک دیدم طرف ب دختره گفته برو دماغتو بابات عمل کنه بعد میام خواستگاریت ک براش خرج نکنه

تگران نباشه قشنگ تحقیق کنه ی دکتر خوب پیدا کنه عمل کنه 

ب نظرات من از ساعت 1 ظهر تا 3 ظهر و ساعت 9 تا 10 شب توجه نکنید اون موقع ها گشنمههه عصبی امم خون ب مغزم نمیرسه دقیقا مث الان ک دارم امضامو مینویسم .با  تشکر  

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ببین خدا نعمت وبه کیا میده😭بگو اگه تهرانه بره پیش دکتر نمیرانیان اون طبیعی عمل می‌کنه 

تا صبح قضا سهل و سهیلش به که باشد.تاشام قدر رجعت و میلش به که باشد.در بزم وصالش همه کس طالب دیدارتا یار که را خواهد و میلش به که باشد
ببین خدا نعمت وبه کیا میده😭بگو اگه تهرانه بره پیش دکتر نمیرانیان اون طبیعی عمل می‌کنه 

میبینی تروخدا    خودش میخواد بره پیش دکتر رضا کریمیان .با 27 تومن عمل کنه بقیشم بذاره جیب خودش   

بنظرم همشون یه شکل عمل میکنن پول برندشو میگیرن فقط. یجا بره با 20 عمل کنه 40 بذاره جیبش. منطقی تره & ...

نه اصلا اینجوری نیست من دکتر مو با چندتاااا دکتر مقایسه کردم واقعا کارش بهتره از بقیه مثلا الان دکتر ۱۵_۲۰تومنی پیدا میشه .اما اون سی میگیره . واقعا میارزید

تا صبح قضا سهل و سهیلش به که باشد.تاشام قدر رجعت و میلش به که باشد.در بزم وصالش همه کس طالب دیدارتا یار که را خواهد و میلش به که باشد
نه اصلا اینجوری نیست من دکتر مو با چندتاااا دکتر مقایسه کردم واقعا کارش بهتره از بقیه مثلا الان دکتر ...

خب اونکه ارهه . ولی ما چندجا رفتیم تو مطبا یه روز کامل نشستیم مریضاشونو از نزدیک دیدیم . اونی که 60 میگیره با یکی ازونایی که 25 میگیره دقیییقا یه شکل بود . فقط اونیکی چون معروفتره .

حالا شما راضی؟ دماغ شما قبل عمل مشکل زیاد داشت؟ البته جسارت نباشه فقط میخوام بدونم حس پشیمونی نداشتید؟ 

خب اونکه ارهه . ولی ما چندجا رفتیم تو مطبا یه روز کامل نشستیم مریضاشونو از نزدیک دیدیم . اونی که 60 ...

تو گوگل سرچ کن پیج اینستا گرام دکتر پدرام نمیرانیان.بعد خودت قبل وبعد ومقایسه کن .همه عکسا بدون ادیت وارایش هستن

خب اونکه ارهه . ولی ما چندجا رفتیم تو مطبا یه روز کامل نشستیم مریضاشونو از نزدیک دیدیم . اونی که 60 ...

من خیلی راضیم

مرسی عزیزمم . به به خوشحالم ک راضی 😍 مرسی از کمکت😘

فدات 😚