2777
2789
عنوان

تعبیر خواب

50 بازدید | 2 پست

دوستای گلم عشقولیا سلام .صب خواب دیدم من رفتم خونه خواهر شوهر .البته ایشون فوت شده بعد دیدم خونشونو ساختند مثل یه باغ زیبا شده.بعد همینطور که داشتم گشت میزدم برادر شوهرم که واقعا انسان شریف وچشم پاکی هستند وهمسن خودم از پشت منو گرفت وگفت چه سینه هایی داریو هی باسینه هام بازی میکرد ومن همش میگفتم به زنت میگم.بعد در خواب دیدم اومدم خونه خودمون به شوهرم گفتم.وشوهرمگفت ادم عوضیه وخودش شروع کرد به بازی و خوردن سینهام .ببخشید کسی میتونه تعبیر کنه

شما زده بودی بالا

خرداد ۱۴۰۳ : میشه لطفا برای پدربزرگم دعا کنید؟ دیابت زده به چشمش بینایی‌ش فوق‌العاده ضعیف شده. هر چند ماه می‌بریمش شیراز پیش دکتر فروردین به چشماش شوک الکتریکی میدن / دی ۱۴۰۳ : پدربزرگم فوت کرد. دیگه الان چشماش خوبِ خوب شده / بیاید برای رفته‌هامون فاتحه بفرستیم؛ اونایی که از زندگیمون رفتن ولی از قلب و خاطرمون نه. سفرشون به سلامت. 

خانواده خواهر شوهرتون یه تحولاتی تو‌زندگیشون. اتفاق میفته ،بسما آدم مهربونم و‌حمایتگری دارین برادر شوهرتون هم همیشه به این موضوع اشاره می‌کنه و اتفاقا شوهرتون هم همین اعتقاد و داره

وقتی من و به عنوان دوست از دست دادی معنیش این نیست که دشمنت شدم نه ،هنوزم دوست دارم خوب زندگی کنی و کلی تو دنیا کیف کنی ،،،،،،اما نه رو میز من 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان