2777
2789
عنوان

خیلی پشیمونم

514 بازدید | 16 پست

بچاااا شوهرم دنبال خونه هست یه مدتی اومدم خونه بابام ... خیلی ادم خوبین ,ولی مامانم هی گیر میده ... من شوهرم بهم سر میزنه نمیتونم مثل پیرزنا لباس بشورم  اون سری شوهرم گفت بیا دم در حالا من یه بافت کوتاه پوشیده بودم مامانم یه کت پیرزنی اورده میگه سرما میخوری .دیشب بدون روسری رفتم دستشویی هی میگفت کو شالت ....تو خونه شلوار دامنی میپوشم میگه ووی خوبه بدت نیس .تاپ میپوشم میگه کاش اینجا لباس تابستونه نمیپوشبدی .تاپ میپوشم بابام محکم میزنه تو دستم میکه لخت نگرد 😫اون سری ارایش میکردم میگف دم دقیقه چی میمالی خودت . رفتیم مسافرت شوهرم مریض شد بعد ب مامانم گفتم تب لرز داره اومدم خونه میگه چش بود ..بابام دم دقیقه میگه ب شوهرت بگو پول بزن کارتم مرغ بخرم .دیروز مامانم کارتش داد گفت نون بخر یادم رف بعد کارتش دادم گفتم مامانم هیچی از کارتت برنداشتم ...دوبار بهش گفتم ... صبح میگه تو هیچی برنداشتی درسته منم قسم خوردم  اون قذر گریه کرد جیغ زد ک نمیتونم تو این خونه حرفی بزنم .کسی ادم حسابم نمیکنه   خدا منو بزنه میخام حساب کتاب کنم الانم داره گریه میکنه 😭😭😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قبل ازدواج هم این مشکلاتو داشتی باهاشون؟ یه کم کوتاه بیا زودتر بریدخونه خودتون

نه من خیلی فشارم روم هس از اون  طرف کرونا از اون طرف بچم شیطون  از اون طرف شوهرم قهره  از اون طرف چشام باز نکردم بابام بالا سرم گیر داده ب شوهرت بگو مرغ بخره

خيلي سخته اصلا بهت گير ندنم سخته😢

اللهم عجل الوليك الفرج،اللهم صلي علي محمد وال محمد وعجل فرجهم ميشه دعا كنيد برام برم كربلا و مشهد😢ميشه دعا كنيد و يدونه صلوات بفرستيد كه يه خونه بززززززررررگ بخريم ممنون😍❤️😘خير ببينيد

ببين به نظر من براى اين يك سال پوشش و آرايشت و اينا رو طورى كن كه باعث حرف نشه 

چون هر چه قدر حرف كمتر بشه شما بيشتر آرامش دارى 

بعد براى خرج خونه هم به نظرم هفتگى خريد كن مثلا ى مرغ بخر ،يك كيلو برنج ،ى روغن ،مثال ميزنم 

به اندازه خودت و بچه ات بخر و بذار 

زياد هم با مامان و بابات حرف نزن ،حرف كمتر بشه آرامش دارى