2777
2789
عنوان

بتای پایین

143 بازدید | 16 پست

دوستان سلام .من ۹ ماهه در حال اقدامم .این ماه هم کلومیفن خوردم و امپول اچ سی جی زدم .یک هفته مونده به پریود نوک سینه هام حساس شدن دلدرد و کمر درد کمی هم داشتم .۲۸ سیکل بی بی چک زدم دو تا مارک مختلف که زیر یک دقیقه هاله انداخت .رفتم آزمایش بتا هم دادم که ۳۰ بود 

از دیروز هم دلدرد و کمردرد شدید دارم .و یک نوبت خون روشن هم دیدم 

امکانش هست با این بتای پایین باردار بود .البته چند روز دیگه میرم مجدد چک میکنم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم استراحت کن یک لیوانم جابه جان نکن میخای شیاف بگیری از دکترت با بادکترت در تماس باش 

باردارنیستم میخام انرژی های مثبت رو جذب کنم ان شالله تاعید من دوقلو باردارم شد ولی بدتر شد ازدستش دادم

بله عزیزم بارداری ان شاالله بتای من ۲۴بود بارداربودم 

ولی میگن از آمپول که زدی باید ۱۴روز بگذره بی بی و آزمایش بدی اگه گذشته صددرصد مثبته

خداجونم همون جور که معجزه ات رو بمن نشون دادی همون جورم بزودی زود ب جاریم نشون بده و همه منتظرای نی نی سایت   خدا جون بزار با خبر بارداری جاریم خوشحالیم از مادرشدنم کامل بشه انشالله من منتظرما تا قلب نی نی من ب تپش بیاد انشالله جاریمم باردار بشه و همه منتظرا                        علی اصغر امام حسین قربونش برم با امام رضا جونم حاجتم رو دادن 
امیدوارم استرس دارم 

نداشته باش استراحت مطلق مطلق از من بشو تورو خدا لیوان ابم جابه جا نکن

باردارنیستم میخام انرژی های مثبت رو جذب کنم ان شالله تاعید من دوقلو باردارم شد ولی بدتر شد ازدستش دادم
با توجه به اینکه کارمندم استراحت معنایی نداره 😵‍💫😒

عزیزممم به هرحال تلاش کن برات دعا میکنم ایت الکرسی بخون سعی روزی هرچی که میتونی ذکر یا جواد الائمه بگی

عزیزممم به هرحال تلاش کن برات دعا میکنم ایت الکرسی بخون سعی روزی هرچی که میتونی ذکر یا جواد الائمه ب ...

اره یجا خوندم سوره حجرات برا جلوگیری از سقطه اونم میخونم ❤️