2777
2789
عنوان

خیانت 🥺😱

| مشاهده متن کامل بحث + 1161 بازدید | 59 پست
هنوزم خیانت میکنه؟ اخه منم دیدم و بخشیدم نمیدونم کارم درست بوده یا نه

من بخاطر بچه هام فکرمیکنم کارم درست بوده این دوتابچه گناهی ندارن که بخوان آواره بشن وخانواده ما یه جوریه که هرجورنشده برت میگردونن سر زندگی بزرگترا ریش سفیدا نمیزارن جدابشی

گفتم بمونم بهتره تابخوام جاروجنجال کنم حتی شخصیت بچه هامم ببرم زیرسوال بالاخره پدرشونه

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

انشالا که نمیشه ولی انسافن حالا که امدم  واسه منم  اگه میتونید دعا کنید مشکلم حل بشه منم ب ...

امیدتون بخدا باشه داداش.دنبال کارای بد و گناه نرو دنباال چیزای برو ک باعث شادی توزندگیتون میشه نزارچیزای منفی رو خودت زندگیت هرچیزی تاثیر بزاره

تعهد تو زندگی حرف اول رومیزنه اما شرایط هرکس متفاوته من جداشدم البته بعد چندبار بخشیدن اما اگه مشاوره خوب انتخاب کنید و بتونین سیاست لازم برای زندگی رو بدست بیاریم میشه زندگی کرد

ای دریغ از عمر رفته سوز و سودای گذشته