2777
2789
عنوان

زندگی قبلی

290 بازدید | 12 پست

دوستان یکم پیش من ی تاپیکی دیدم که بحثای بعمل اومده باعث شد کنجکاو شم راجب این قضیه که آیا زندگی قبلی وجود داره؟ بهش اعتقاد دارید؟ چون من توی گوگل داستان انسانهایی رو خوندم که مثلا طرف تو بچگی راجب زندگی گذشتش ی چیزایی گفته و محققا تحقیق کردن و فهمیدن بله فلان زمان تو فلان جا ی فلانی زندگی میکرد که دقیقا مشخصاتش با چیزی که بچهه گفته مطابقت داره حالا اینکه خود این داستانها راست یا دروغن پای خودشون ولی میشه با دلیل و منطق راست یا دروغشو بهم ثابت کنید؟ چون مثلا من و دوتا از دوستام تو یه روز یه خواب مشترک دیدیم مگه میشه همچین چیزی؟ 

نه الکیه

درمان تضمینی بواسیر یا همورویید،سه روز.    روزی سه بار.     به مدت 20تا 30دقیقه.       توی تشت آب گرم بشینید   گره ها باز میشن وخون از گره خارج میشه     هرکی به دردش خورد 10تا صلوات بفرسته برای سلامتی و ظهور امام زمان.           خدا به شیطان گفت به آدم سجده کن ،شیطان گفت سجده نمیکنم ولی یجوری عبادتت میکنم که هیچ موجودی قبل و بعد من اونجوری عبادتت نکرده باشن.  ،خدا گفت نه من اینجوری میخوام میخوام تو منو طبق اراده و خواست خودم اینجوری عبادت کنی نه اونجوری که خودت میخوای......شیطان قبول نکردو رانده شد .....الان هم همون شگردو به کار میبره،خدا ۱۲۴ هزار پیامبرو فرستاد آخرم پیامبر مارو وقرآن و قشنگ فهموند که از ما چجور عبادتی و میخواد .....نماز بخونید روزه بگیرید باحجاب باشید و ......اما بازم بعضیا میگن دلت پاک باشه بسه ...دل پاک به چه دردی میخوره خدارو اونجور که خودش میخواد عبادت نکنیم!!!!!!!.            آیت الله بهجت میگه دنیا خانه ی بلاست...........         چه توقعاتی از خونه ی بلا دارید     

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین داستان اینه

روح تو آفریده شد نیاز بود تست بشه

کره زمین برای تست انتخاب شد

یه بدن زمینی نیاز داشتی تا بتونی یه مدت تو زمین زندگی کنی 

وقتت تموم شد بدن زمینی و تحویل زمین میدی میری مراحل بعدی که برزخ و قیامت

با یک نامه عمل

درمان تضمینی بواسیر یا همورویید،سه روز.    روزی سه بار.     به مدت 20تا 30دقیقه.       توی تشت آب گرم بشینید   گره ها باز میشن وخون از گره خارج میشه     هرکی به دردش خورد 10تا صلوات بفرسته برای سلامتی و ظهور امام زمان.           خدا به شیطان گفت به آدم سجده کن ،شیطان گفت سجده نمیکنم ولی یجوری عبادتت میکنم که هیچ موجودی قبل و بعد من اونجوری عبادتت نکرده باشن.  ،خدا گفت نه من اینجوری میخوام میخوام تو منو طبق اراده و خواست خودم اینجوری عبادت کنی نه اونجوری که خودت میخوای......شیطان قبول نکردو رانده شد .....الان هم همون شگردو به کار میبره،خدا ۱۲۴ هزار پیامبرو فرستاد آخرم پیامبر مارو وقرآن و قشنگ فهموند که از ما چجور عبادتی و میخواد .....نماز بخونید روزه بگیرید باحجاب باشید و ......اما بازم بعضیا میگن دلت پاک باشه بسه ...دل پاک به چه دردی میخوره خدارو اونجور که خودش میخواد عبادت نکنیم!!!!!!!.            آیت الله بهجت میگه دنیا خانه ی بلاست...........         چه توقعاتی از خونه ی بلا دارید     

هیچی اثبات شده نیست همه حدس و گمانه یه بار شنیده بودم تو ژاپن یه مردی که از همسرش جدا شده بود خودش و بچه شو کشت تو کاغذ کنارش نوشت به امید زندگی بعدی بهتر

من مسلمانم و شیعه و به همه ادیان احترام میگذارمشهید برای من یعنی امام حسین که در برابر ظلم قیام کردشهید یعنی حر که نگفت مامورم و معذور جانب حق رو گرفت و جاودانه شد====================اونایی که همه چی براشون گل و بلبله شاعر میگه*تو کز محنت دیگران بی غمی نشاید نامت نهند ادمی*

تازه اینها که اعتقاد دارن میگن موجود بعدی هم معلوم نیست چی باشه

من مسلمانم و شیعه و به همه ادیان احترام میگذارمشهید برای من یعنی امام حسین که در برابر ظلم قیام کردشهید یعنی حر که نگفت مامورم و معذور جانب حق رو گرفت و جاودانه شد====================اونایی که همه چی براشون گل و بلبله شاعر میگه*تو کز محنت دیگران بی غمی نشاید نامت نهند ادمی*
ینی تو زندگی بعدی تو ی خانواده دیگه متولد میشیم؟ 

اره دیگه طبق اون تئوری ولی امکانش هست که تو خانواده خودتم متولد شی مثلا داستان دوتا خواهر که توی تصادف میمیرن و چند سال بعد اون خانواده صاحب دوتا دختر دوقلو میشن که جالبتر اینکه هر کدوم از اونها تو سن سه سالگی اسم خواهرایی که فوت شدن رو میدونستن و حتی مادره می‌گفت من وقتی عروسکای اون دوتا دخترامو براشون بردم حتی تا اسم عروسکارم درست گفتن و هر کدوم گفتن که من اسمم فلانیه ینی اسم خواهر فوت شدنشونو گفتن اون یکیم گف من فلانیم جالبه خود مادره گفته ما تا اون زمان حتی اسم دخترایی که فوت شدن رو جلوی بچه ها نیاوردیم اینا از کجا فهمیدن؟ 

تا حالا احساس نكردي به جا رفتي كه خيلي واست اشناست ولي يادت نمياد 

اره دژاوو میگن بهش اصطلاحا و تقریبا از هرکس پرسیدم این تجربه رو داشته مکه ممکنه همه همچین چیزی رو تجربه کرده باشن؟

ببین داستان اینه روح تو آفریده شد نیاز بود تست بشه کره زمین برای تست انتخاب شد یه بدن زمینی نیاز ...

دقیقا سوال من همینه اگه دروغه پس خوابایی که میبینیم یا چیزایی که بنظر آشنا میاد و آدم حس می‌کنه قبلا دیده درحالیکه تاحالا تجربشون نکرده اینا چیه؟ درواقع انکار روح یچیزایی یادش میاد که جسم یادش نمیاد از طرفیم اگه راست باشه عدالت الهی زیر سوال می‌ره چون ممکنه ی نفر تو زندگی قبلیش آدم خوبی باشه تو ی زندگی دیگه آدم بد پس تو قیامت بابت کدوم شخصیتش باهاش رفتار میشه؟ اگه برزخ و قیامت راست باشه پس اینا صد در صد دروغن ولی یه چیزهایی باعث شده به شک بیفتم چون خودم بصورت نصفه فرافکنی کردم ی تصاویر عجیبی اومد جلو چشمم که نمیدونم اصلا مربوط ب چی بود روحم کجا بود اصلا من اونجا چیکار داشتم چون وجود روح حتی از نظر علمی اثبات شده ولی رفتارهای روح رو نمیتونم درک کنم 

دقیقا سوال من همینه اگه دروغه پس خوابایی که میبینیم یا چیزایی که بنظر آشنا میاد و آدم حس می‌کنه قبلا ...

ممکنه تو خواب دیده باشی

روح میتونه تو زمان حرکت کنه