2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مجرد بودم و دانشجو کارشناسی داشتم با یک عدد کراش حرف میزدم😂😂

(اون رو من‌کراش زده بود و من درحال نازکردن بودم واون داشت ناز میخرید)

یهو گفتم ببینید این فکرو ازسرتون بیرون کنید مِن بعد به هیچ عنوان👇

(خواستم بگم شما منو نمیتونید ببینید )😂😂نگم که چی تایپ کردم نگگگگگم

گفتم شو*م* ب* ول منم نمیتونی ببینی🤣😂وای هنوزم کبابم هنووووزم

یعنی من محو من نگاه انقدر خودمو زدم😭😂😂😂😂

مجبور شدم‌عذر بخوام به رابطه ام ادامه هم بدم باهاش ولی تاآخر همشم یادش بود هی میگفت🤣

کاربریم لغو شده واسه همین تاریخ عضویتم تازست🤕😥نامردی یعنی حرف بدی نزنی حتی تاپیک هم‌نداشته باشی ولی لغو کاربری بشی😭زندگیم تشکیل شده از عشقم و پسرم میمیرم واسه جفتشون❤یک بانو که قبلاً شاغل بوده ولی الآن شاغل در بخش مادریه😍

چند شب پیش با یکی از اقوام همسر که نمیدونم کی بود احوالپرسی کردم گفت خوشحال شدم از دیدنتون گفتم اره خیلی خوشحالم😂😂😂زبونم نجرخید نمیدونم چرا اینطوری کفتم 

اونم نگام کرد چادرشو کشید جلوتر رفت یه ساعت بعدش سر شام گفت شما چندسالتونه گفتم در استانه چهل سالگی گفت پس چرا چرت و پرت جواب دادی بچه نیستی که گفتم چون خوشحالم ، اینو از قصد کفتم چون خوشم نیومد از سوالش ،دیشب مادرشوهرم گفت اون خانمه گفته این عروست خل و چله مگه تو چی گفتی 😂🤣🤣😂

خدایا کاربریمو به خودت سپردم🤲

کاربریم لغو شده واسه همین تاریخ عضویتم تازست🤕😥نامردی یعنی حرف بدی نزنی حتی تاپیک هم‌نداشته باشی ولی لغو کاربری بشی😭زندگیم تشکیل شده از عشقم و پسرم میمیرم واسه جفتشون❤یک بانو که قبلاً شاغل بوده ولی الآن شاغل در بخش مادریه😍
نه نشد گوزوها خوابن فک کنم🤣🤣🤣

ن هسیم🤣🤣🤣🤣🤣

😍✨دخترکوردم .میل به زندگی دارم🍩عشقم همسرمههههه💛💛 دلم برای سقز تنگ شده😭دیااارم 🍬🍬🍬تاپیکامو دنبال کنید 😁  تاپیک هایی که برای استاد زبانم میذارم رو نگاه کنید  و استفاده کنید .قطعا موفق میشید🍸من مدیونشونم .با این شرایط اقتصادی بد  به من کمک کرد به خودم بیام😊🌹امید هست
کاملا میفهمم منم گاهی وقتا حرصم میگیره و گریه میکنم

وای مثل من 

دقیقا امروز تو جلسه مدرسه پسرم مثل یه آدم نا پخته صحبت کردم .وسط حرف مدیر پریدم و...

کلا در مواقع اضطراری گند میزنم🤕😭

الهی گاهی نگاهی

چند شب پیش با یکی از اقوام همسر که نمیدونم کی بود احوالپرسی کردم گفت خوشحال شدم از دیدنتون گفتم اره ...

وای وای 🤣🤣🤣🤣🤣🤣منم تو قوم شوهر سوتیای خرااااابی میدم اصن نگم ها