2777
2789
عنوان

عفونت لوزه😭

901 بازدید | 3 پست

حدود یک ماه پیش روی لوزه هام لکه های سفیدی افتاد رفتم دکتر یک پنی سلین داد با دگزا

و یک قرص آزیترومایسین  من آمپول ها رو زدم ولی ب خاطر شیردهی ترسیدم قرص تو شیرم تاثیر بزاره نخوردم لوزه هام دردش خوب شد و لکه های سفید کم شدن ولی کامل خوب نشدم تا اینکه دیروز لوزه هام ورم کردن و لکه ها هم بیشتر 

تورو خدا کسی راهی میدونه نکنه فردا برم دکتر بگه بیا عملش کنم تو گوگل زدم نوشته لود عمل راسش از عمل میترسم

عفونت شدید هست شایدم بستری بشی برو یه دکتر خوب تا وقتی این شکلی هستی اصلن عمل نمی‌کنند باید عفونت برطرف بشه دخترم ۵ ساله بود اینجوری شد دو تا پنی سیلین همزمان زدن بهش و سرم وصل کردن خوب شد 

اونا لکه نیستن. بهشون میگن تِل بزن گوگل میاره. لوزه پر از حفره ست. توی حفره ها دایره هایی مثل گوی هست سفیدن بوی بدی دارن گاهی از حفره میان بیرون تو لکه سفید میبینی اگه با ته قاشق بزنی کنارش و فشار بدی میان بیرون ی چیزه سفته سفیدن با بوی بد.

قدیمی ها به کسایی که اینا رو درمیاوردن میگفتن تلگیر

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پسر من لوزه داشت و خیلی اذیت میشد دکترا میگفتن که باید عمل بشه ولی بردمش یه دکتر طب سنتی با دارو درمانش کرد واقعا کارش خوب بود خدا خیرش بده شمارشو هم براتون می‌گذارم

09367461816