2777
2789
عنوان

شما باشید چی میگید ؟؟

126 بازدید | 12 پست

ازدواج غلطی داشتیم بماند .

شوهرم یه اخلاقی داره گاهی ده میلیون میده میگه فلان کار رو بکن یا بیا این سه چهار تومن مال خودت گاهی مثل امروز مثلا خریدن یک چیز واجب پنجاه هزار تومنی رو میگه اسراف کردن و پول حروم کردن .امروز با لب خندان سوار کرده منو برده بازار یکساعت بعد اومد منو سوار کنه جنی شده بود اصلا اخلاقش برگشته بود گفتم آبکش سینک خریدی گفت نه مردک میگه صد تومن !.!!گفتم خب صد تومن که چیزی نیست گفت نه فلانه اسراف می‌کنی خودم میرم سوراخ های سینک رو درست میکنم دیگه اشغال رد نشه فلان نشه گفتم مگه دهاته به سبک انسانهای اولیه میخوای زندگی کنی کلا دیگه آقا بحث و دعوا درست شد با چشم گریون پیاده شدم سر یه سبد سینک پنجاه هزار تومنی و صد تومنی نمیدونم والا چه داستانی بود عصر رفت خرید آورد گذاشت داخل سینک خب چه فایده دل منو شکست اشک منو درآورد روز منو خراب کرد من حلالش نمیکنم خیلی هم زود نفرین هام جواب میده یه جا گیر هست دویست میلیون انشالله که از جیبش بره تا بفهمه آدم با خریدن یک وسیله ی ضروری صد هزار تومانی برای خونه ش گدا و فقیر نمیشه ولی واقعا تمام قلبم درد اومد کلی مشکلات و گرفتاری و نازایی و همه چی این دیگه نمیتونم تحمل کنم 

گاهی آدم با یه اشتباه ۱۹ نمیشه ، صفر میشه .

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نفرينش نكن. اون هر بلايى سرش بياد دودش توى چشم شما هم ميره. اما خب حق دارى. نبايد اشكت رو در بياره، در صورتيكه آخرش ميدونه بايد بخره.كلا سر يه سرى چيزا بحث نكن و بذار خودش متوجه بشه و به حرفت برسه. مثلا امشب من سوپ دخترم رو دادم همسرم بهش بده. هى گفتم زياد نده بچه دل درد ميگيره، هى گفت نه بايد بخوره. گفتم نهايت دل درد ميگيره و متوجه ميشه. بچه اونم هست. خلاصه بچه سير شد و بقيه رو نخورد و نه حرف من شد و نه اون. چند سال پيش بود سر همين يه ساعت ميجنگيديم

اون پول رو از دست بده زندگی واسه توهم زهر میشه 

نه اتفاقا برای من که نمی‌خواست خرج کنه بذار از جیبش بره تا بفهمه خدا جای حق نشسته به جای صد هزارتومان دویست میلیون تومان می‌ره ازش 

خیلی مردا اینجوری دمدمی هستن با یه غوره سردیشون میشه با یه مویز گرمی....نفرین دو سر داره مخصوصا میگن همسر رو نفرین نکنید چون به زندگی و خودتون میخوره....حالا مختاری...بعد هم اینجور وقت ها بحث نکن نخرید که نخرید یا خودت بخر یا بزار وقتی که مودش بود،اون عقلش نرسیده شما چرا واسه یه چیز بی خود دعوا و گریه کردی!!!!

خیلی مردا اینجوری دمدمی هستن با یه غوره سردیشون میشه با یه مویز گرمی....نفرین دو سر داره مخصوصا میگن ...

چون به من توهین کرد گفت آره چون دو تا جاری هات خریدند توهم باید بخری عقب نمونی یه وخ فلان ....خیلی بهم برخورد جاری های من مثلا سالیانه صد تومن طلا میخرند من جیکم در نمیاد اما برای یه سبد سینک صد هزار تومنی من حسادت می‌کنم یعنی ؟؟

بیچاره جاری من اونروز اومد خودش اصلا به من پیشنهاد داد که این سبد رو بخر وگرنه مدام لوله ظرفشویی پر میشه اذیت میشی .

چون به من توهین کرد گفت آره چون دو تا جاری هات خریدند توهم باید بخری عقب نمونی یه وخ فلان ....خیلی ب ...

خب همین دیگه آدمی که حرف بی ربط میزنه  در قبالش سکوت کن وگرنه حالتو خراب میکنه یه کلام میگفتی اینهمه خرید های آس میکنن من حسودی نمیکنم اونوقت برا یه سبد حسودی کنم!بعدم سکوووووت ،خودش فکر میکنه میفهمه چه زری زده یا نمیفهمه و تو نفهمیش میمونه ولی حال تو  با دعوا خراب نمیشد ،الانم به فکر تغییر خودت باش نه اون

خب همین دیگه آدمی که حرف بی ربط میزنه  در قبالش سکوت کن وگرنه حالتو خراب میکنه یه کلام میگفتی ا ...

والا بخدا من حرف زیاد نزدم ادامه ندادم ولی باز اتاقم رو جدا کردم از دیشب هر وقت منو میبینه میگه تو حسودی آره عقب نمونی یه وقت . هیچی نگفتم بعدش گفت خواهرم هم داره دماغشو عمل می‌کنه برو توهم بکن منم صبرم سر اومد گفتم آدم معیوب می‌ره عمل می‌کنه خداروشکر من هیچ عیبی ندارم اومدم اتاق درو بستم.نمیدونم والا جای عذرخواهی شه اینطوری زشت حرف میزنه .من جهاز میلیاردی آوردم الان عصر گفت آره خونه رو پر از آشغال کردی !!خدا شاهده یعنی جهاز منو توی خاندانشون تکه خودشون که نگم در چه عقب ماندگی بودند منو دیدند کم کم دارند به خونه و خودشون رسیدگی میکنند بقران دروغ نمیگم خودشون اینو به من گفتند .

والا بخدا من حرف زیاد نزدم ادامه ندادم ولی باز اتاقم رو جدا کردم از دیشب هر وقت منو میبینه میگه تو ح ...

متاسفانه خاله زنک و بد زبونه و حسود بهش بگو داری منو از خودت دور میکنی با این حرفا برید مشاوره