seviiiiiii مدیر استارتر عضویت: 1399/11/06 تعداد پست: 87 عنوان بیبی چک 123 بازدید | 10 پست بچه ها ۲۰ روز از پری گذشته،بیبی چک زدم منفی بود،گاها تخمدانم تیر میکشه،همش هم عصبیم ،ممکنه بیبی چک خطا داشته باشه؟🤯 1401/11/26 | 01:32 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
خانوم_شهریوری عضویت: 1397/04/07 تعداد پست: 1727 اره دیگه برو آز زندگی گر بزند زخم به من شوم آن دانه که شد جوانهای :)
seviiiiiii مدیر استارتر عضویت: 1399/11/06 تعداد پست: 87 ۲۰ روز تاخیر منظورته؟ نه خطا نمیده معمولا بله ۲۰روز تاخیر. رابطه محافظت شده بودا ولی چون دوران عقدم نگرانم🫤🤦🏽♀️
آرام_دلم عضویت: 1401/04/23 تعداد پست: 256 بله ۲۰روز تاخیر. رابطه محافظت شده بودا ولی چون دوران عقدم نگرانم🫤🤦🏽♀️ نه عزیزم نگران نباش اگه رابطه محافظت شده بوده پس قطعا بیبی چک هم داره درست میگهاحتمالا قرص اورژانسی چند ماه اخیر نخوردی؟ اون خیلی به هم میریزه سیکل رو
seviiiiiii مدیر استارتر عضویت: 1399/11/06 تعداد پست: 87 نه عزیزم نگران نباش اگه رابطه محافظت شده بوده پس قطعا بیبی چک هم داره درست میگه احتمالا قرص اورژانس ... نه عزیزم فقط روز اخر پریودی ماه قبل،۲/۳تا مفنامیک خوردم بابت دندون درد،میگن که مفنامیکم تاثیرگذاره🤷🏽♀️
آرام_دلم عضویت: 1401/04/23 تعداد پست: 256 نه عزیزم فقط روز اخر پریودی ماه قبل،۲/۳تا مفنامیک خوردم بابت دندون درد،میگن که مفنامیکم تاثیرگذاره🤷 ... نه فکر نمبکنم مفنامیک اینقد تاثیر داشته باشهبه هرحال این بی نظمیا پیش میاد و دلیل بر بارداری نیس همیشهاگر ادامه دار شد برو دکتر سونو کنه خدای نکردهکیست نباشه
seviiiiiii مدیر استارتر عضویت: 1399/11/06 تعداد پست: 87 نه فکر نمبکنم مفنامیک اینقد تاثیر داشته باشه به هرحال این بی نظمیا پیش میاد و دلیل بر بارداری نیس ه ... ممنونم عزیزم❤️🥰😘