2777
2789
عنوان

آپاندیس

| مشاهده متن کامل بحث + 375 بازدید | 24 پست

پسر من یهو تو خواب بالا آورد قبلش گاز های خیلی بدبو دفع میکرد که یهوو پلققق بالا آورد دلشم درد می‌کنه نافش ... میترسم آپاندیس نیست؟

گاهی وقتا همه چیز از هم می‌پاشه تا سر جای درستش قرار بگیره نگران نباش خب؟!                                      با افتخــار شمالــی ام ❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

واقعا دقیقا همین علایم ؟؟؟ ولی تهوع و بی اشتهایی یا هر چیز دیگه ای ندارم 

ن تو آپاندیس نیستی ولی برو دکتر احتمالا کیست داری یا وقت تخمک گذاری شده

گاهی وقتا همه چیز از هم می‌پاشه تا سر جای درستش قرار بگیره نگران نباش خب؟!                                      با افتخــار شمالــی ام ❤️

پسر من یهو تو خواب بالا آورد قبلش گاز های خیلی بدبو دفع میکرد که یهوو پلققق بالا آورد دلشم درد می‌کن ...

عزیزم شاید پسرتون فتق داره.آخه داداش منم کوچولو بود اینطوری شد بردیم دکتر فتق بود

عزیزم شاید پسرتون فتق داره.آخه داداش منم کوچولو بود اینطوری شد بردیم دکتر فتق بود

دعا کن خوب بشه

واقعا دقیقا همین علایم ؟؟؟ ولی تهوع و بی اشتهایی یا هر چیز دیگه ای ندارم 

دقیقا هیچ علامت دیگه ای نداشتم آپاندیسم ۵ بود حدود یه هفته اینطور بودم خودم تشکیل پرونده دادم واسع بستری ازم سراغ بیمارو میگرفتن حتی نگهبان فک میکرد الکی مبگم قراره برم اتاق عمل آپاندیس دارم 

عضو گروهآبی وزن هفته قبل۷۴.۵ & ۷۳.۵ & ۷۳ & ۷۰.۷۰۰&۷۰.۶۰۰&۶۹.۷۰۰&۶۹.۱۰۰&68.600&68.500&67.2600�وزن این هفته ۶7.200😑😪هدف اول ۶۵🥰🥰هدف دوم ۶۰😋🥰😍 چند روز دیگه میبینمت هوراااا تا عید لباسای خوشگل مشگل میپوشم هر لباسی دلم میخواد هورااا
شاید باشه منم نمیدونم 😑🥲

احتمالا همونه چون من خودم نزدیک این مسئله همچین دردی دارم 

حالا دکتر هم برو یه چکاب شو شاید کیست باشع 

خدایا هزاااااران بار شکرت خودت محافظمون باش اللهم صل علی محمد و آل محمد