2777
2789
عنوان

آپاندیس

375 بازدید | 24 پست

بچه ها از دیشبه یه درد مبهمی دارم سمت راستم خیلی میترسم 😑😑هیچ علائمی هم نداشتم تا خوده الان فقط یه درد خفیفیه که با فعالیت یهو میاد سراغم ‌. دقیقا هم پایینه پایینه . دوست ندارم بیفتم دنبال آزمایش و عکس تو این بیمارستانا 🥺🥺🥲میترسم 😑😒

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مورد بعد: کامل دراز بکش کف دوتا دستاتو (کنار) هم قرار بده(نچسبون کف دستاتو)مثل حالت دعا فقط دستا صاف صاف .

انگشتاتو خیلی یهو وسط شکم فشار بده ببین سمت راست درد می‌گیره

بعد دوباره سمت چپ رو یهو فشار بده با سر انگشتا.

فشار باید جوری باشه مثل شوک دادن

من آپاندیسم کمتر از یک هفته دل پیچه معمولی داشتم ولی یک شب درد خیلی کم سمت راست حس کردم.

حالت تهوع گرفتم و نه چایی و نه عرق چهل گیاه و ... خوبش نکرد

آروم تر شدم ولی بازم درد خفیف بود.

دیگه یهو دردای شدید شروع شد که نمی‌تونستم ایستاده باشم حتی.

ولی من جای شما باشم حتما پیگیری می‌کنم‌. دور از جون ترکیدن آپاندیس منجر به مرگ می‌شه گاهی اگر عفونت پخش بشه داخل بدن‌

البته من داخل سونو آپاندیس رو نشون نداد فقط مشکوک بودم.

اما دکتر تشخیص دادن و سریع فرستادنم اتاق عمل.یعنی حتی ممکنه تو آزمایش و سونو نشون نده ولی آپاندیس باشه

مورد بعد: کامل دراز بکش کف دوتا دستاتو (کنار) هم قرار بده(نچسبون کف دستاتو)مثل حالت دعا فقط دستا صاف ...

راستش درد گرفت همونجا 😑😑 ولی علایمی ندارم آخه که فک کنم آپاندیس باشه 🥺🥲انگار پام درد میکنه بخاطر زیاد ایستادن

راستش درد گرفت همونجا 😑😑 ولی علایمی ندارم آخه که فک کنم آپاندیس باشه 🥺🥲انگار پام درد میکنه بخاطر ...

شما ترجیحا تا فردا ظهر صبر کن اگر ادامه پیدا کرد برو دنبال کاراش در غیر این صورت شاید حتی درد عصبی باشه.ترجیحا یکی گوش به زنگ باشه اطرافتون که اگر آپاندیس بود هودشو برسونه.چون شاید حرکت سخت بشه

علائم منم همین بود و آپاندیس تو مرحله اولیه بود 

عضو گروهآبی وزن هفته قبل۷۴.۵ & ۷۳.۵ & ۷۳ & ۷۰.۷۰۰&۷۰.۶۰۰&۶۹.۷۰۰&۶۹.۱۰۰&68.600&68.500&67.2600�وزن این هفته ۶7.200😑😪هدف اول ۶۵🥰🥰هدف دوم ۶۰😋🥰😍 چند روز دیگه میبینمت هوراااا تا عید لباسای خوشگل مشگل میپوشم هر لباسی دلم میخواد هورااا