2789
عنوان

پسرم

285 بازدید | 14 پست

شب همگی بخیر 

همسر من پارسال کرونا دلتا گرفت ۲۱ روز تو اتاق قرنطینه بود ریه اش ۴۰ درصد درگیری داشت تب میکرد وحشتناک یک دوره رمدسیویر زد تو بیمارستان 

حالا امشب سرماخورده پسرم یکهو بغض کرد گفت چرا بابایی مریض شده اگر حالش بد بشه چی کنم بعد براش دایم چایی می‌آورد قرص جوشان درست کرد دو تا پتو هم گذاشت رو تخت گفت خوابیدی بکش سرما نخوری فردا زود خوب بشی 

اینقدرررر دلم براش سوخت که چقدر روحش اذیت شده و هیچی نمیگفته همش نگرانه فکر نمیکردم اینقدر عاطفی باشه😔

الان اشکهام دارن میان براش کلی بهش گفتم آدمها مریض میشن نگران نباش خودش هم از مهرماه تا دیماه مریض بود دایم 😔 روش کلا تاثیر بد گذاشته

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

الهی

قربون دل بچه ها برم

گریه م گرفت 

خدایا دل هیچ بچه ای نلرزه 

نگران نباشه

خدایا بچه ها همیشه شاد باشن

من روزهای سختی رو گذروندم تا پای مرگ رفتم و برگشتم،هنوزم روزهای سختم تموم نشدن،برام دعا کنید،سلامتی میتونه معجزه زندگیم باشه

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

الهی قربون دل بچه ها برم گریه م گرفت  خدایا دل هیچ بچه ای نلرزه  نگران نباشه خدایا بچ ...

اینقدر نگران بود طفلک برای باباش حتی غذا هم آورد سفره انداخت جمع کرد دلم سوخت براش

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

الهییییی عزیزمممم 

خدا حفظش کنه🥺❤️

دعا کن منو کسی که دوستش دارمم بهم برسیم و براش یه دونه از این قند عسلای شما بیارم

میخوای بحث کنی لطفا ریپ نزن😒   وزن فعلی:۶۳😍   هدف اول:۵۹😍   هدف دوم:۵۵😍هدف آخر :۵۰😍که البته انقدر که مریض میشم خودش داره به صورت اتوماتیک کم میشه نیازی به تحرک وبشین پاشوی من نداره😂پیش به سوی زندگی بهتر با سرعت نور 💪 اگر امضامو دیدی برای سلامتی همه ی بیمارا و تندرستی هممون یه حمد بخون 😍حالا چه بیمار نوزاد چه بیمار پیر چه جوون چه جنین 

حق داره به خدا،من که آدم بزرگم روحیم جوری بهم ریخته که با یکم ناسازگاری کلا میشکنم همش توهم تب و مریضی دارم

تمام مرده شویان راضی به مردن مردم هستند!!!😔 زندگی یک اثر هنریست نه، یک مسئله ریاضی بهش فکر نکن ازش لذت ببر🤩🤩یاد سهراب بخیر..!     آن سپهری که تا لحظه خاموشی گفت    تومرا یاد کنی یا نکنی.      باورت گر بشود گر نشود.   حرفی نیست.   اما نفسم میگیرد در هوایی که نفس های تو نیست
چی بگم والا، منم تو بارداری کرونا انگلیسی گرفتم، سرویس شدم، الان انقدر میترسم پسرم مریض شه، یکسال و ...

نه این از مریضی باباش بیشتر میترسه که باز اون مدلی بشه

الهییییی عزیزمممم  خدا حفظش کنه🥺❤️ دعا کن منو کسی که دوستش دارمم بهم برسیم و براش یه دونه از ...

ممنونم الهییییی آمین

اینقدر نگران بود طفلک برای باباش حتی غذا هم آورد سفره انداخت جمع کرد دلم سوخت براش

جانشو بگردم

به همسرت بگو جلوی بچه 

بخنده خودشو سرحال نشون بده

بچه ها دلشون خیلی کوچیکه 

من روزهای سختی رو گذروندم تا پای مرگ رفتم و برگشتم،هنوزم روزهای سختم تموم نشدن،برام دعا کنید،سلامتی میتونه معجزه زندگیم باشه
حق داره به خدا،من که آدم بزرگم روحیم جوری بهم ریخته که با یکم ناسازگاری کلا میشکنم همش توهم تب و مری ...

انشالله سلامت باشید همیشه

ممنونم الهییییی آمین

فداتشم❤️

میخوای بحث کنی لطفا ریپ نزن😒   وزن فعلی:۶۳😍   هدف اول:۵۹😍   هدف دوم:۵۵😍هدف آخر :۵۰😍که البته انقدر که مریض میشم خودش داره به صورت اتوماتیک کم میشه نیازی به تحرک وبشین پاشوی من نداره😂پیش به سوی زندگی بهتر با سرعت نور 💪 اگر امضامو دیدی برای سلامتی همه ی بیمارا و تندرستی هممون یه حمد بخون 😍حالا چه بیمار نوزاد چه بیمار پیر چه جوون چه جنین 
آخه عزیزم خواهرزادمم همین چند روز برا مامانش ک سرما خورد انگار افسردگی گرف همش میگف میترسم مامانم خو ...

عزیزم اینا دلشون کوچکه آخه

انشالله سلامت باشید همیشه

ممنون 

تمام مرده شویان راضی به مردن مردم هستند!!!😔 زندگی یک اثر هنریست نه، یک مسئله ریاضی بهش فکر نکن ازش لذت ببر🤩🤩یاد سهراب بخیر..!     آن سپهری که تا لحظه خاموشی گفت    تومرا یاد کنی یا نکنی.      باورت گر بشود گر نشود.   حرفی نیست.   اما نفسم میگیرد در هوایی که نفس های تو نیست
جانشو بگردم به همسرت بگو جلوی بچه  بخنده خودشو سرحال نشون بده بچه ها دلشون خیلی کوچیکه

ممنونم بهش گفتم اتفاقا ولی کلا ترس رفته تو قلبش