2777
2789
عنوان

بی مهری پدر💔

177 بازدید | 18 پست

دوستان سلام 

من اولین تاپیکی هست که میزارم و تازه اومدم به جمعتون راسش من تک فرزندم و دلم گرفته بود هیچ کسی غیر از مادرم رو ندارم 

بابام از منو مادرم متنفره 🙂💔

با اینکه اینهمه سال مادرم کار کرد زحمت کشید جون کند تا زندگی شو بسازه . از این دست مرد های بد اخلاق ک هیچی بارشون نیست و فقط ادعا دارن 

بابام مدام به خانواده خودش(مادر و خواهرش)فک میکنه 

و زنگ میزنه و علاقه داره که بی دلیل و بی منطق ه چون اونا در حقش هیچ کاری نکردن سر هر چیز کوچیکی منو‌مادرم و میزنه خیلی دلم شکسته خیلی زیاد دارم از درد میمیرم😭😭نمیدونم خدا چرا تاوان دل شکسته منو مادرم رو ازشون نمیگیره . مطمئنم اونا یه دعایی جادویی چیزی کردن که انقد با ما بد شده تروخدا اگه دعایی چیزی بلدین که تونسته مهر به دل کسی بندازه لاقل خوب بشه دست بزن و بزاره کنار ممنونتون میشم💔😢

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ایتا اگه داری بیا برو کانال حاجتروایی

یام ختم صلوات ۱۲۴ هزار میگن عالیه من تجربه نکردم

اما من همین طوری ورد زبونم هست با عجل فرجهم بخدا همه با هم صمیمی میشیم 

🌱🌱“اللّهُمَّ صَلِّ عَلَی فَاطِمَةَ و اَبِیهَا وَ بَعلِهَا وَ بَنِیهَا وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ مَا اَحاطَ بِهِ عِلمُک”🌱🌱اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج🤲

❖═▩ஜ••🍃🌸🍃••ஜ▩═❖

#ختم_شخصی

#خوش_اخلاقی

#مهربان_شدن

#رفع_ظلم_و_دشمنی

⚠️توجـــــــــــــــــــــــــــه⚠️

اگر مشکلتون مشابه مشکل این بنده خدا

هست میتونید از این ختم استفاده کنید❤️

🖊🌹ســـــــــــــــوال⤵️

سلام دستم بدامنتون کمکم کنید من شوهر ظالم و خودخواه و بدزبان و فحاشی دارم که به من ظلم میکنه همش کتکم میکنه یک روز خوش باهاش ندیدم مثله کلفت با من رفتار میکنه اصلا منو نمیبینه تمام سرو صورت و بدنم کبوده انگار دشمنشم نمیدونم کجا برم هیچکسو ندارم پناهم فقط خداست توروخدا بگو چکارکنم این ظالم آدم بشه از خدا نمیترسه توروخدا نجاتم بدید😭😭😭😭😭😭

🖊🌹جـــــــــــــــــواب⤵️

سلام علیکم

ختم ۱۷روزه بگیرید

هر روز ۱۷۴۸مرتبه میگید👈 یارئوف

قبل از خوندن نیت میکنید که این شخص باهاتون مهربون بشه و عاشقتون بشه

❌موقع خواندن با کسی صحبت نکنید

ختم هدیه میکنید به چهارده معصوم علیهم السلام

فووووق العاااده مجرب است✋🏻✋🏻✋🏻

🔻با منتشرڪردن پیامها ↯با لینک↯ درثواب آنها شریڪ شوید🔺

✒️ ★᭄°ْ🇯‌🇴‌🇮‌🇳°ْ↯↷↓

https://eitaa.com/joinchat/1359151313Ca784b55c77

•┈┈••✾•◈💠◈•✾••┈┈•

الههههی💔 میدونم حالت بده عزیزم...ولی شکرگذاری کن،خیلی زیاد...این بیشتر از هر دعایی جواب میده🌱

خسته شدم  باور کن ۱۸ سالمه اما اندازه یه زن ۳۰ ساله غم‌ و درد تو دلمه😭😭

❖═▩ஜ••🍃🌸🍃••ஜ▩═❖ #ختم_شخصی #خوش_اخلاقی #مهربان_شدن #رفع_ظلم_و_دشمنی ⚠️توجــــــــــــــ ...

خدا خیرت بده شما فرستادی منم عضوشم اما زیاد تبلیغ کردنی حتی با نیت دلسوزی فکر میکنن سودی برای ما داره😐

🌱🌱“اللّهُمَّ صَلِّ عَلَی فَاطِمَةَ و اَبِیهَا وَ بَعلِهَا وَ بَنِیهَا وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ مَا اَحاطَ بِهِ عِلمُک”🌱🌱اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج🤲
میدونید چیه  دلم فقط برای مادرم میسوزه برای زحمت هاش یرای اینکه حتی یه لحظه خوشبختی و حس نکرد

خانوم خشگل ۱۰ سال بعد حتی کمتر کم کم به چشم میایین .کم کم حرف حرف شما میشه .درهای بسته به روتون باز میشه.پدر خودش ملتمسانه برمیگرده.چه ختم بخونی چه صلوات و...انجام بدی یا ن.چون با چشم خودم اونقدر تجربه ها دیدممممم

اما اذکار بخصوص بخصوص صلوات قیامت میکنه زود ج میگیری