2777
2789
پسرمن این شربتهای گیاهیومیخوره بدتر میشه فقط دیفن هیدرامین کامپاد واسه سرفش اثر داره البته ۸سالشه&nb ...

من تابحال گیاهی ندادم‌ولی ایورامیخوره بدترمیشه.الان دیفن هیدرامین ساده دادم بهش

عزیزدل... سن کوچولوتون کم هست. عسل زود هست ولی اگر شلغم داری شکمشو خالی کن و یه قاشق عسل یا نبات بری ...

الان شلغم ندارم.میخوام یک چیزی بدم ک همین الان بهترکنه سرفشو

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره بردمش دکترگف یک سی سی.ولی نمدونم‌چرااثرنکرده 

عزیزم ویروس دوره داره دیگه دورش باید بگذره شماداروهاشو بده درکنارش مایعات فقط اب پرتقال سرفشو شاید تحریک کنه اب لیمو شیرین بررگیر روزی چند بار بده بخوره عالیه

واسه بچه های زیردوسال مناسبه؟؟

نه روش ننوشته نمیدونم اگه رفتی داروخونه بپرس

چرا بزایم پسری٬ جامو بندازه پشت دری ٬ روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری👑👑🤭😁 

دمنوش عناب چی؟  آب ولرم مرتب بهش بده ...گلوش خشک میشه  امشب رو کلا باهاش درگیر هستی ... ...

عناب دارم ولی الان زدم گوگل نوشته بودعسل برای کودکان بالای یک سال موردی نداره.دخترمنم یک سال و۱۹ماهشه.براش درست کردم الان میخوام بهش بدم