2777
2789
عنوان

عشق....

| مشاهده متن کامل بحث + 196 بازدید | 31 پست
 مجرده هنو؟ ی طرفه بود؟

اره مجرده‌...

ن جفتمون عاشق هم بودیم ‌...

شرایط رابطمون سخت شد( نمیشد همو ببینیم بخاطر سختیگرای خانوادم و شهرکوچیک ) اونم گفت خیلی سخته اینطوری نمیتونم کنار بیام.... و جدا شدیم از هم ...

دوسال گذشته...

سنمونم پایین الان تازه ۲۳ سالمون شده ‌‌

ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!
نه دوسال باهم دوست بودیم ... و دوسال از جداییمون گذشته...

طعم تاهل اصلا قابل قیاس با رابطه های دوران مجردی نیس امیدوارم ب حق این بارونی ک میاد خدا یه دونه خوبشو جلو پات بگذاره و روزیت کنه... عشق بعد متاهلی خیلی شیرین تره ب تجربه میگمت

سعی میکنم عاقلانه و دلسوزانه جواب بدم..چون ما برای جوابهایی ک اینجا ب دیگران میدیم در پیشگاه خدا جوابگو خواهیم بود..دوست عزیز راهکار نداری ساکت باش..با حرفات گند ب زندگی مردم نزن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تو این دوسال باید برات عادی شده باشه زندگی رو فقط همون نبین زندگی موفقیتها و قشنگی های زیادی داره فر ...

متاسفانه نشد...

می‌خوام الآنم دارم دنبال کار میگردم ولی دلم پیشش گیر کرد....

ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!
اره مجرده‌... ن جفتمون عاشق هم بودیم ‌... شرایط رابطمون سخت شد( نمیشد همو ببینیم بخاطر سختیگرای خا ...

عاشق نبوده🥲

ما توهم میزنیم عشقی در کار بود

ادم عاشق جا نمیزنه نمیره ن اینک خودش نخواد نمیتونه بره گیره اسارته

قبول کن عاشقت نبوده منم اولش سخت بود برام

طعم تاهل اصلا قابل قیاس با رابطه های دوران مجردی نیس امیدوارم ب حق این بارونی ک میاد خدا یه دونه خوب ...

عزیزم دعای از ته دلت قد یه دنیا خوشحالم کرد...

فقط خدا می‌دونه چه دردی میکشم و چجوری با سختی شبمو صبح کردم....

میشه همیشه بیادم باشی دعام کنی🥺خیلی حس خوبی بهت دارم❤️

عاشق نبوده🥲 ما توهم میزنیم عشقی در کار بود ادم عاشق جا نمیزنه نمیره ن اینک خودش نخواد نمیتونه بره ...

🥲💔....

گفت عاشقتم ولی چاره ندارم نمیتونم تو رو معطل خودم نگه دارم خودم تکلیفم هنوز مشخص نیست.....

.

.

.

نمی‌دونم چیو باور کنم...

عزیزم دعای از ته دلت قد یه دنیا خوشحالم کرد... فقط خدا می‌دونه چه دردی میکشم و چجوری با سختی شبمو ص ...

حالتو می فهمم و برات حتما دعا میکنم ب  خدا میگم واس فرشته یه دونه ازون بنده های خوبتو نصیبش کن ک حال دلش خوب بشه... یادم می مونه 

سعی میکنم عاقلانه و دلسوزانه جواب بدم..چون ما برای جوابهایی ک اینجا ب دیگران میدیم در پیشگاه خدا جوابگو خواهیم بود..دوست عزیز راهکار نداری ساکت باش..با حرفات گند ب زندگی مردم نزن
حالتو می فهمم و برات حتما دعا میکنم ب  خدا میگم واس فرشته یه دونه ازون بنده های خوبتو نصیبش کن ...

مرسی عزیزدلم ❤️

از ته دلم دعا میکنم خوشبخترین باشی و همیشه دلت شاد باشه...

اسمم فاطمس‌🥺

یه عالمه مرسی عزیزم یه عالمه

همه همینو میگن🥲  میساخت تکلیف و مشخص میکرد اگ عشقی بود

هعی💔🥲....

مرسی عزیزدلم ❤️ از ته دلم دعا میکنم خوشبخترین باشی و همیشه دلت شاد باشه... اسمم فاطمس‌🥺 یه عا ...

حتما دعات میکنم... ممنونم بابت دعای خوبت ک بشدت محتاجم 

حتما دعات میکنم... ممنونم بابت دعای خوبت ک بشدت محتاجم 

فدات شم❤️

تو این دوسال اکثرن داشتی حسرت احساسات از دست رفتتو میخوردی

خب چ فایده؟!

پاشو دختر احساساتتو از نو بساز

تو گذشته موندن کار شیطونه 

تو خودتم میدونی دیگ اون آدم برات  مثل قبل جذاب نیست!

خواهرم لایک نکن🤕😐❤