2821
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خودم دیگه از اول بهمن برای کنکور تیر شروع کردم به خوندن دیگه مثل آدم نشستم خوندم هی نگفتم از شنب ...

من بهو افت کردم🙃 

دلم میخواد شروع کنم ولی کلللل وقتم میره واسه دوازدهم چون خیلی عقبم! بنظرت بشینم کتابارو علکی با مدرسه تموم کنم بعدش الان فقط واسه کنکور بخونم بعد از اتمام کتابا بشینم عیدو تو خونه کلاااا فقط واسه نهایی بخونم ؟و الان واسه نهایی نخونم...

یعنی وقتی میخواست بخونه صفر بوده؟ ولی خدایی معدل هجده و خورده ای خیلی خوبه...

ببینید این سال یازدهم و دوازدهمش افتاد تو آموزش مجازی

صفر صفر نبوده ولی اصلا در حد کنکور نبوده در حد کتاب درسی بوده که فایده نداشته

آره خوب شده ولی این معدل برای من یعنی مرگ

کاربر پسر هستم.

واقع بینانه بگم نه پروسه ی کنکور علاوه بر اموزش درست روحیه ارام و پیوستگی هم میخوادامسالم که معلوم نیست ضرایب و درصدا و سطح سوالا به چه شکلیه البته بستگی داره به اون پایه ضعیفی که میگی مثلا ممکنه بگی پایت ضعیفه ولی خیلی از مطالب زیستو شیمیو یاد گرفته باشی و بدون خوندن هم  تستارو میزنی درصدای خوبی رو میزنی با تحلیل گذینه ها توی ذهنت ولی بعضیای دیگه کلا شوتن علاوه بر پایه ضعیف امروز فردا میکنن تا یه هفته قبل کنکورم میگن میرسیم یا نه

بابا از الان تا تیر راااااحت بببین راحتااااااا پرستاری دانشگا تاپ میاری 

شاید فکر کنی این تیکر بارداریه ولی اشتباه فکر میکنی من چون از کنکور سراسری باردار شدم انشالله ۱۴ تیر کنکور میدم و زایمان میکنم :/ خاستم در جریان باشین و لحظه شماری میکنم بچمو ببینم😂💔

من یه دوستی داشتم پارسال از اواسط بهمن شروع کزد ب خوندن و من خیلی قبل تر شروع کرده بودم درسمونم مثل هم بود

فرق من و اون این بود ک من ب شدت بی انگیزه شده بودم و حالم خیلی بد بود و اون ب شدت جدی گرفت این تایم رو

و اون شد زیر 2000 و پزشکی اورد و من پزشکی نیوردم و مجبور شدم بمونم پشت

این تایم خیلی خیلی مهم هست

اصلا شل نگیرید

🥀زخم هایم را دوست دارم🥀آنها شاهدان اصلی هستند که چگونه شجاعانه زندگی کردم🥀
من بهو افت کردم🙃  دلم میخواد شروع کنم ولی کلللل وقتم میره واسه دوازدهم چون خیلی عقبم! بنظرت ب ...

ببینید به نظرم الان هم برای کنکور بخونید هم نهایی

نشه که فقط روی یکی از این دو تا زوم کنید چون جفتش خیلی مهمن

کاربر پسر هستم.
رفیقم پایه اش وحستناک ضعیف بود ولی کلا از اسفند تا خرداد خودشو رسوند و تو کتکور 1400 رتبه 86 آورد پ ...

سهمیه داشت؟

منطقه چند بود؟

طلاق بگیرید،مهاجرت کنید،استعفا بدهید وبجنگید اما تحمل نکنید!تحمل دروازه ی جهنم است🩶خیانت عبارت است از انجام هر کاری که می دونین اگر شریک عاطفیتون اونجا بود انجامش نمی دادین🩶🥀عاقبت،همه ی ما زیر خاک آرام خواهیم گرفت؛ما که روی آن دَمی به همدیگر مجال آرامش ندادیم🖤بر این اصل زندگی کن!بودنشان زیباست✨️ و نبودشان ضرری ندارد🤷🏼‍♀️

چند نفر می‌شناسم یکی شون سال اول شروع کرد دندون پزشکی ملی قبول شد 

یکی شونم چند سال پشت کنکور بود قبل عید خوب شروع کرد خوندن پرستاری آزاد قبول شد امروز انتخاب رشته کرد

ایشالا قسمت همه تون

لایک کنید بعدا تاپیک بخونم

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز