2777
2789
عنوان

چرا واقعا یه سریا اینطورین؟

121 بازدید | 8 پست

نمیدونم فاز یه سریاتون چیه 

طرف میگه تو نامزدیم رابطه داشتم 

بعد میان زیر نظرات مینویسین واااای تو نامزدی ؟؟؟

بابا طرف صیغه خونده نشون کرده هستن طرف شوهرشه 

یا ادعای پاکی میکنن که ما تا عروسی نگرفتیم هیچ کاری نکردیم 

باشه بابا شما پاکدامن ولی کسیو قضاوت نکنیم زشته :|

بخاطر خودش میگن پس فردا نگه حامله ام و با شوهرم نمیسازم 

من مادر بودن رو انتخاب کردم چون زیباترین و با ارزش ترین شغل دنیاست😍☺️... مادر بودن یعنی تو واسطه ی خلقت و پرورش والا ترین محصول عالم شدی 🥰یعنی انسان! ✨...!..بقای بشر و بالندگی و رشد استعداد های درونی انسانها و حفظ سلامت روحی جامعه به این شغل وابسته است..ارزشش رو بدونیم و هرگز تحقیرش نکنیم:)                ممنون میشم درخواست دوستی ندید🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بخاطر خودش میگن پس فردا نگه حامله ام و با شوهرم نمیسازم 

دیگه طرف راهشو رفته حالا به دلایلی میاد اینجا و راهنمایی میخواد حق قضاوت نداریم 

هرکسی به نظرم زندگی شخصی خودش رو داره 

🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️واسه هر حرف و حرکتی یه داستان درست میکنن

بابا هرکسی واسه خودش زندگی می‌کنه به کسی ربطی نداره والا 

حالا میخواد اینجا یه راهنمایی بگیره شورشو در میارن 

بابا هرکسی واسه خودش زندگی می‌کنه به کسی ربطی نداره والا  حالا میخواد اینجا یه راهنمایی بگیره ...

چی بگم والا دهن مردم همیشه بازه

تاحالا شده وقتی خوشحالی سرتو بگیری بالا بگی خدایا شکرت..؟! ️ 

استاتر ربطی به محرم شدن نداره ها تو خانواده سنتی ایرانی که قضیه بکارت انقدر اهمیت داره بهتره تا قبل عروسی نباشه چون اکه حامله هم باشه همین دختر نمیگه محرمش بودم میگه باید سقط کنم. 

اما از نظر روانشناسی دختر زود وابسته میشه که با رابطه کامل این وابستگی بیشتره و روی خیلی از ایرادات چشماشو میبنده یا چون تو خانواده سنتی و بکارت نداره مجبوره بسازه و دم  نزنه چون حمایت نمیشه

زهد ریایی،جهل مقدس...
دیگه طرف راهشو رفته حالا به دلایلی میاد اینجا و راهنمایی میخواد حق قضاوت نداریم  هرکسی به نظرم ...

خدایی اگه اینارو کسی به ما نمیگفت که خیلی سخت بود. 

آدم باید از تجارب دیگران استفاده کنه

من مادر بودن رو انتخاب کردم چون زیباترین و با ارزش ترین شغل دنیاست😍☺️... مادر بودن یعنی تو واسطه ی خلقت و پرورش والا ترین محصول عالم شدی 🥰یعنی انسان! ✨...!..بقای بشر و بالندگی و رشد استعداد های درونی انسانها و حفظ سلامت روحی جامعه به این شغل وابسته است..ارزشش رو بدونیم و هرگز تحقیرش نکنیم:)                ممنون میشم درخواست دوستی ندید🙏