2777
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

منم خیلی وسوسه میشم بزنم مخصوصا از زمانیکه یکی اینجا نوشته بود پریود بوده و باردار بوده ولی دیگه نمی خوام بزنم چون همش حاله میندازه الکی امیدوار میشم.مامانم میگه بعضیا اونطوری میشن ولی ما تو ارثمون نیست.گویا این مدلی باردار بودن ارثیه.صبر میکنم تا عقب بیفته حداقل تا یه هفته بعد آزمایش میدم

تاریخ هات مثل منه، و منم بی صبرانه منتظرم، اما چون هیچ علایمی ندارم دلخوش نیستم بی بی بزنم

فقط 5 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میشه برای شادی روح پدر و مادر و برادرناکامم صلوات بفرستین🙏منم هر جا تو امضاتون ببینم و یا درخواست دعا داشته باشین صلوات میفرستم و دعا و لایک میکنم❤️ اونکه از همه سره،خدای بالا سره💚❤️برچهره دلربای مهدی صلوات💚اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و فرجنا به 💚

علایم داری؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میشه برای شادی روح پدر و مادر و برادرناکامم صلوات بفرستین🙏منم هر جا تو امضاتون ببینم و یا درخواست دعا داشته باشین صلوات میفرستم و دعا و لایک میکنم❤️ اونکه از همه سره،خدای بالا سره💚❤️برچهره دلربای مهدی صلوات💚اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و فرجنا به 💚

نه هیچی

دقیقاً مثل منی 

انشاءالله که هردو مون یهو سورپرایز شیم و بدون علایم بفهمیم بارداریم ،ای خدا یعنی میشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40