saheere مدیر استارتر عضویت: 1398/11/21 تعداد پست: 1121 عنوان بارداری 110 بازدید | 17 پست چند روز از پریود بگذره یعنی بارداری؟الان برای من ۳ روز عقب افتاده لکه بینی خیلی کم دارم نمیدونم چیه خیلی کم یعنی دستمال کشیدم به زور رنگی شد 1401/11/25 | 21:24 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
saberehhhhhh عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 40666 بی بی چک بزن راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
saheere مدیر استارتر عضویت: 1398/11/21 تعداد پست: 1121 چک بی بی بگیر با وجود لکه بینی ممکنه؟ سینه هام خیلی متورم شده
saheere مدیر استارتر عضویت: 1398/11/21 تعداد پست: 1121 شاید واسه لانه گزینی باشه خدا کنه والا ۲ سال تو اقدامیم
saberehhhhhh عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 40666 ممکنه یعنی با وجود لکه بینی؟ امکانش هست لکه بینی هم داری مشکوکه .خیلی زودبی بی چک بزن اگه مثبت شدبروآزمایش بده راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
araliyajoon عضویت: 1401/10/14 تعداد پست: 439 با وجود لکه بینی ممکنه؟ سینه هام خیلی متورم شده اره عزیزم
saheere مدیر استارتر عضویت: 1398/11/21 تعداد پست: 1121 امکانش هست لکه بینی هم داری مشکوکه .خیلی زودبی بی چک بزن اگه مثبت شدبروآزمایش بده میخواستم امشب بی بی بگیرما گفتم ولش کن فردا اگه پری نشدم یعنی الان بزنم نشون میده؟
saberehhhhhh عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 40666 میخواستم امشب بی بی بگیرما گفتم ولش کن فردا اگه پری نشدم یعنی الان بزنم نشون میده؟ آره نشون میده ولی صبح بزنی دقیق تره راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
araliyajoon عضویت: 1401/10/14 تعداد پست: 439 خدا کنه گلم خدا از دهنت بشنوه قربونت برم چیزی نیس به امید خدا