2777
2789
عنوان

عاشقا بیان

450 بازدید | 36 پست

دوستان سلام من اقا هستم ، 

در حال حاضر عاشق دختر مغرور و محجبه ای شده ام ، میشه راهنماییم کنید که چیکار کنم تا حس بهم پیدا کنه ، اصلا از کجا بفهمم از من خوشش میاد یا از من متنفره. 

لطفا راهنمایی کنید

كاربري دست دو نفر بود بخدا خانم هستم 

برو خاستگاری بجز این راه نداره دیگه بفهمی

نی نی یار جان لطفا دیگه کاربریمو نترکون     کاربری دست من امانته تا دخترکم بزرگ بشه تحویلش بدم تاپیکهای بامزه مونو بخونه کلی کیف کنه چقدر بامزه و شیرین زبون بوده وروجکم       عزیزان دوست داشتین برای سلامتی و موفقیتش یه صلوات مهمونمون کنید  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببخشید میشه بپرسم دخترعه تو محل کاره یا ...

نه تو محل کار نیست بعضی موقع ها تو مسجد محله میبینمش یا ممکنه مراسمی چیزی باشه اونجا میبینمش

كاربري دست دو نفر بود بخدا خانم هستم 
نه تو محل کار نیست بعضی موقع ها تو مسجد محله میبینمش یا ممکنه مراسمی چیزی باشه اونجا میبینمش

دوست عزیز اگه واقعا میخوایش برو خاستگاری نمیخای و واسه دوستی میخای پاپس بکشی بهتره 

دغدغش فردا بود......شب مرد:(
اگر‌جوابش نه بود چی؟😓

وقتی خواستگاری میکنین باید انتظار جواب منفی هم داشته باشین

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود...                                          تا دلم باز دلم باز دلم دل بشود...                                            

دختره از این جهت که طرفش واقعا مرده شانس داره ‌

طرفای ما صرفا لاشی هایی شهوتران بودن خاک عالم سرشون

والا اسی نمیدونم دقیقا چطور بفهمی

ولی از طرف زن‌ها یه کم اطلاعات بهت میدم

مثلا من خودم محجبه نیستما اما رل مل نزدم ذاتم سالمه 🤣

ولی بازم اگه کسیو دوس داشته باشم تا ته تو چشماش نگاه میکنم 

بقیه رو ابدا نگاه نمیکنم اینجوری 

لذا هر قدرم طرفت پاکدامن باشه بازم اگه واسه ازدواج بخوادت احتمالا توی چشمات نگاه میکنه

منظورم اینه با نگاهش یه چراغ سبزی نشونت میده که بیای جلو 

منکه اینجوریم باز نمیدونم  طرفت چطوریاس

چقدر بابت دل کندن زجر کشیدم  ولی شد.
دختره از این جهت که طرفش واقعا مرده شانس داره ‌ طرفای ما صرفا لاشی هایی شهوتران بودن خاک عالم سرشون ...

اتقافا‌ من قبلا یکی و دوست داشتم اصلا نمیتونستم‌ تو چشاش‌ نگاه کنم 😂😂

خواهری دختر خاله ای چیزی نداری باهاش دوست شه نقشه بکشه شما رو سر راه هم قرار بده؟

یه مهر ماهیه شیطون دانشجوی فرهنگیان هستم.اگه سوالی داشتین در خدمتم