2777
2789
عنوان

کتاب خونا بیان 📕📗📘

460 بازدید | 52 پست

سلام دوستان

بهترین آموزش استفاده از تجربه دیگران 

میخوام بهترین کتابی که تا الان خوندید و واقعا روی زندگیتون خیلی تاثیر گذاشته رو معرفی کنین تا بقیه هم استفاده کنن 

فقط یه توضیح مختصری هم بدید که درباره چی هست🤝

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کتاب آیین دوستیابی اثر دیل کارنگی 

درباره روابط اجتماعی با دیگران و اینکه چیکار کنیم ک بتونیم نظر دیگران دو جلب کنیم ک حرف مونو قبول کنن

تویی ک امضامو می خونی تو زیباترین آدمی هسی ک می شناسم😍 ✨پراز انگیزه قوی باهوش و هرروز برای زندگیت تلاش میکنی 🌱تو لایق بهترینایی بالا بالاها می بینمت ب زودی🤍😎✌🏻

چه تاپیک خوبی زدی💜

ملت عشق یکی از بهترین کتاب هام بود راجب مولانا و شمس تبریزی و چهل قانونیه ک شمس تبریزی دونه دونه میگه و بسیااااار کتاب عالی هست(اگه کتاب دیگه این راجب این دوتا میشناسی خوشحال میشم بهم معرفی کن من عاشق زندگی مولانا و شمس هستم)

باشگاه ۵ صبحی ها هم عالی بود به زندگیم نظم داد خواب برنانه ریزی و ...... اینم خیلی دوست داشتم

بچه ها واقعا واقعا توصیه میکنم  سینوهه رو بخونید  هیچ توضیحی هم در موردش نمیدم  فق ...

عه منم دارم میخونمش اتفاقااا.الان اونجاشم که با خدمتکارش میخوان برای همیشه از تبس مهاجرت کنن.خیلیییی کتاب عالییه

یه مهر ماهیه شیطون دانشجوی فرهنگیان هستم.اگه سوالی داشتین در خدمتم

کتاب تکه هایی از یک کل منسجم درمورد خودشناسی و زندگی هست بهت یاد میده چجوری خودتو دوست داشته باشی و از مساعلی که اذیتت میکنه و مشکلات زندگی که در گذشته و آینده  درگیرش شدی 

گذر کنی 

کی فکرشو میکرد‌ یه روزی حرفامونو به آدمایی بگیم که تاحالا ندیدیمشون...!🥲🥲🥲

ارتباط بدون خشونت (مارشال روزنبرگ) 

یاد میده چطوری با چند تا تکنیک ساده، ارتباط بهتری با آدم های اطراف مون داشته باشیم

ارتباط بدون خشونت (nvc) یک تکنیک برای برقراری ارتباط موثر و درست با دیگرانه که من بهش میگم معجزه‌ی nvc 😊